Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teamsport

Marketing

Kratke vijesti:

Barcelona dovela Mathieua
Barcelona je potpisala ugovor sa francuskim braničem Jeremyjem Mathieuom iz Valencije za €20M. Tridesetogodišnji branič je imao problema sa ovim transferom jer ga Valencia nije htjela pustiti. Na koncu je potpisao 4ogodišnji ugovor sa Barcelonom, s opcijom automatskog produljenja ugovora.




Rangersi potpisali jednogosišnji ugovor s Zuccarellom
Mats Zuccarello pristao je na jednogodišnji ugovor težak $3.55 sa svojim dosadašnjim klubom, New York Rangersima. Zuccarello je navodno tražio $4.5M godišnje plaće i dugogodišnji ugovor, ali ovaj ugovor koji je potpisao je ustvario znak od Rangersa da im Zuccarello mora pokazati da će nastaviti igrati kao i prošle sezone kada je zabio 19 golova i postigao 59 bodova u 77 utakmica. Zuccarello je taj izazov prihvatio, siguran u svoje mogučnosti da dogodine zasluži bogatiji i dugotrajniji ugovor.

Charles čeka bolji ugovor
Running back i zvijezda Kansas City Chiefa Jamaal Charles, odlučio je preskočiti pripreme momčadi dok mu nije ponuđen novi ugovor. Charles je spreman čekati "koliko god treba". Nakon što je imao vrhunsku sezonu u rangu MVPa, Charles smatra da je sa $3.65M godišnje do 2015. uvelike potplaćen, te je itekako svjestan sa stanjem da tržištu da bi kao slobodan igrač dobio neusporedivo veću plaću.


Rezultati:

Nogomet

Liga Prvaka - kvalifikacije
Sutjeska 0 - 3 FC Sheriff
Dudelange 1 - 1 PFC Ludogorets Razgrad
Levadia Tallinn 1 - 1 Sparta Prague
FK Karabakh 4 - 0 Valletta
Maccabi Tel Aviv 2 - 0 FC Santa Coloma
TNS 0 - 2 Slovan Bratislava
HB Tórshavn 1 - 3 Partizan Beograd
Skenderbeu 1 - 1 BATE Borisov
Zalgiris Vilnius 0 - 2 Dinamo Zagreb
Debrecen 2 - 0 Cliftonville
Celtic 4 - 0 KR Reykjavik


Post je objavljen 23.07.2014. u 11:30 sati.