Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Posljednja marenda

Primjećivali ste zadnje mjesece fotke izuzetnih jela, posebno majstorije izvođenje s kolačima tako da sam valjda jučer konstatirao pred kuharicom da se bližimo savršenstvu. Nikad na jednom mjestu nismo toliko dugo marendali s tako raznovrsnom hranom, znali smo da ako jelo nije jako dobro, glavna kuharica nije bila tu. Voditelji su to razdoblje bili i životni par Danijela i Vedran, savršena komunikacija s gostima koja je očito i digla renome meksičke kantine, povećao se broj što poznatih što stalnih gostiju.
Danas šok za sve, slijedi preuzimanje lokala, neću ulaziti u detalje, svi znate moje mišljenje o hrvatskom kapitalizmu i pravnoj državi, uglavnom razlozi nisu loše poslovanje i gubici, stvari stoje potpuno suprotno, no eto majstori svog zanata često znaju ispasti naivni, uglavnom naši ljudi odlaze, ostaće zabilježeni u jednom razdoblju mog života, ne sumnjam da se vrhunski majstori svog zanata snaći, mladi su, sve što te ne ubije te ojača, al slaba je to utjeha nama koji smo se navukli na vrhunsko i povoljno.
Čim nakon što kažu zasluženog odmora otvore nešto novo, razmijenili smo brojeve, jednu od prvih preporuka dobit će vjerojatno na ovom blogu.



Post je objavljen 22.07.2014. u 18:26 sati.