Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Art Croatia

art croatia

To Me
Jul 20 at 11:33 AM

Poštovani(a) !

Ukoliko ste likovni stvaralac iz bilo kojeg područja likovne umjetnosti, pozivamo Vas da nam se pridružite na novom portalu Art Croatia. Portal je namijenjen promociji i prodaji vaših vlastitih likovnih radova.

Kako je internet ogromno i nepregledno polje gdje je teško pronaći pojedinca, naša ideja je da udružimo likovne stvaraoce na jednom mjestu kako bi bili vidljiviji i dostupniji. Samo korištenje portala, bilo za Vašu promociju ili prodaju Vaših vlastitih radova potpuno je besplatno i bez ikakvih obaveza prema vlasniku portala ili nekom drugom.

Pristup portalu, registracija, postavljanje i ažuriranje radova je krajnje jednostavno i ne iziskuje nikakvo posebno znanje i vještine. Za sve to potrebno je izdvojiti par minuta i možete započeti odmah (želim se registrirati i otvoriti svoju galeriju).

Još jednom, pozivamo Vas da nam se pridružite u nastojanju da zajedno stvorimo veliku online-galeriju likovnih radova iz svih područja likovne unjetnosti gdje svaki autor ima slobodu pristupa i izlaganja bez obzira na to bio on amater ili akadenski slikar. Kritike i prosudbe prepustimo posjetiteljima portala.

http://artcroatia.com/

Ivan Kovačević
administrator portala

P.S.
Zhvaljujemo vam ukoliko ovaj email proslijedite prijateljima koje bi to moglo zanimati.

-----------

lp, borivoj


Post je objavljen 22.07.2014. u 08:33 sati.