Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teamsport

Marketing

Kratke vijesti:




Šest igrača Šahtara se odbija vratiti u Ukrajinu
Predsjednik Šahtar Donetska Rinat Akhmetov potvrdio je da se 6 igrača momčadi obilo vratiti u Ukrajinu zbog sigurnosnih sumnji. Otvoreni vojni sukob između Rusije i Ukrajine, koji je kulminirao prošli tjedan kada su ruski separatisti oborili putnički avion Malaysia Airlinesa, razlog je za sumnju u vlastitu sigurnost tih nogometaša Šahtara. Šahtar zbog istih razloga nesmije igrati domaće utakmice u Donetsku. Igrači koji nisu došli u Ukrajinu su Alex Teixeira, Fred, Dentinho, Douglas Costa, Facundo Ferreyra i Ismaily.

Kulikov produljio ugovor s Panthersima za još 3 godine
Dmitry Kulikov potpisao je novi trogodišnji ugovor sa Florida Panthersima težak $13M. Kulikov je bio restikriran slobodni igrač nakon što je odradio dvogodišnji ugovor. Prošle je sezone skupio 19 bodova i zaradio 66 kaznenih minuta u 81 utakmici.

Dareus se pridružio pripremama u nezadovoljavajućoj formi
Trener Buffalo Billsa Doug Marrone otkrio je da je defensive tackle Marcell Dareus došao na početak priprema nespreman i da nije bio u stanju zadovoljiti fizičke zahtjeve Billsa. Billsi su prva momčad koja je počela trenirati. Iako je Dareus kalibar za Pro Bowl, Billsi će nadalje biti skeptični oko potpisivanja ugovora s njim, zbog njegove slabe discipline.


Rezultati:

Nije bilo utakmica


Post je objavljen 21.07.2014. u 11:06 sati.