Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Dekoncentriran post nakon sjajne vijesti i prije odlaska na pizzu

Oke, može se početi razmišljati o nečem smislenom, potvrđena rezervacija stana u Berlinu u izuzetnom kvartu, pod odličnim uvjetima, negdje vjerojatno mora biti neka kvaka, internet u stanu nije siguran, al sve ostalo je tu, teško meni može što smetati, ako je bučan kvart (blizu je kolodvora), ionako ne čujem baš najbolje, do sad je najbolji bio stan direktno iznad tramvajske stanice.
Jučer samo dvije fotke, iščekivanja više nisu inspirativna, prva ručak na jedinom mjestu gdje se još usudim pojesti kobasice s odličnim krumpirom što je isto postala rijetkost, druga na benzinskoj pumpi kad me uhvatila panika da ništa nisam snimio za blog.



Čekajući vijesti lagano sam sortirao stare nerazvrstane i neobjavljene fotke i davao im nazive po kojima ću ih opet vrlo vjerojatno teško naći. Ovoj uz još dvije s istog mjesta sam svojevremeno, sjećam se, mislio posvetiti poseban post, nešto me tu tangiralo, no onda sam poslije taj dan, druga su to i zanimljivija vremena bila, snimio nešto znatno bolje i još provokativnije i ovo je ostalo zaboravljeno i neobilježeno, a danas je blizu naziva wow fotografije.



I ova nije označena, a sad mi izgleda dobra, koliko previda radimo u vrijeme obilja, sad nema više tih bojazni., objavim skoro sve što snimim.



Post je objavljen 20.07.2014. u 13:40 sati.