Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stozenezele

Marketing

"Rukavice"

Gledam klinca, 5.5 godina star, i njegova cura, slično godište. Prvi put su zajedno na kupanju. Ulaze u more. Ona bez „rukavica“, on ih ima još. Mala pliva bez njih već neko vrijeme. On se još malo boji. Zna plivati ali bolje s "rukavicama".
Zanimalo me što će biti na kraju, već se malo počeo ljutiti i bilo mu je krivo. No misli su me odvele malo dalje.
Što kad se slična situacija dogodi nama „odraslima“?
Oni hrabri i pametni će reagirati tako da će baciti rukavice i pokušati bez njih zaplivati, pa kako im bude. Svašta su muškarci zbog cura radili. Valjda ima nečega u tome.
Druga je opcija promišljenija. Jednostavno treba uvjeriti damu kako su ove godine „rukavice“ must have za pravog muškarca. Pustiti nju da radi što hoće i eto za svaki slučaj biti tu u blizini.
E, sad. Postoji i još nešto što ljudi rade. Ponekad izaberu zbog svojih strahova i sumnje u sebe opciju da ako se oni već ne mogu izdići, bar ženu mogu spustiti.
Nemoj biti kreten i izabrati ovu opciju. Ako nisi dovoljno jak, radije ju pusti. Ostani sam dok ne dođe netko tko ti više odgovara. Opravdaj prekid time da hoćeš biti s nekim drugim ili bilo što. No nikad nemoj ograničavati onoga koga imaš pored sebe.


Post je objavljen 20.07.2014. u 07:53 sati.