Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/southamptonfcroatia

Marketing

Lallana u Liverpoolu..




Službena stranica

Adam Lallana je prešao u Liverpool za 25 miljuna funti, od čega 25% ide njegovom prvom klubu, Bournemouthu.


Oprašta se od kluba u lošim odnosima, o čemu najbolje svjedoči klupski statement, kojeg prenosim u cijelosti.

Southampton Football Club can confirm that Adam Lallana has completed his transfer to Liverpool.

The fee received from Liverpool, although undisclosed, will allow the club to further develop the first-team squad for the 2014/2015 season.



Dobio je pune dvije rečenice. Dobio je i previše, jer što reći o osobi koja prošle godine prilikom potpisivanja novog petogodišnjeg ugovora s klubom izjavi ovo:

"I've been at the Club since I was 12 and – being honest – I can only see my future lying with Southampton Football Club.

"If someone was to say that I'd end my career playing for Southampton in the Premier League then I'd snap your hand off for it."



Vidite, ne smetaju me igrači s ambicijom. Smetaju me prijetvorni igrači. Pretvarao si se Adame, da ti je stalo do kluba, zaklinjao si se lažnim izjavama i dodvoravao navijačima. I mi smo ti povjerovali, i baš zato sam očekivao, da ćeš, kad smo već prodali dva bitna igrača u Shawu i Lambertu, shvatiti svoju važnost za klub zato što si klupski simbol i najbolji igrač, da budeš oslonac klubu i zalog za budućnost i nove uspjehe.

Ali ne. Čim je Liverpool iskazao interes, ti si počeo prijetiti klubu da više nećeš odjenuti njegov dres i time sebi aktivno rušio cijenu, a bez da imaš dovoljno muda da predaš transfer request, da ne bi ostao bez zagrantiranih premija.
I sve si nas napravio budalama, zato što smo ti vjerovali. Malo si se zaletio Adame. Unatoč tome što si zakupio stranicu u novini da zahvališ navijačima, nitko ne voli da ga se napravi budalom.

Slušaj, Adame, Rickie to nikad ne bi i nije napravio. On je izrazio svoju želju i ostavio klubu da donese odluku koja je u njegovom najboljem interesu. Ali Rickie je gospodin čovjek i takvi dobiju što zaslužuju.

Šteta. Imao si priliku postati klupska legenda kao Le Tiss, a sada ćeš ostati u gorkim sjećanju navijača bivšeg kluba, a ako se ne nametneš igrama, i navijača sadašnjeg kluba. Ako uopće ostaneš u sjećanju.

Izgleda da je u pravo bio nitko drugi nego Mark Clattenburg.

"You’re very different now since you played for England. You never used to be like this."



Post je objavljen 18.07.2014. u 12:44 sati.