Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tvnovele

Marketing

Oluja u raju ( Tormenta En El Paraiso )


Image and video hosting by TinyPic
Sadržaj serije
Oluja u raju (Tormenta En El Paraiso) na male ekrane donosi prekrasnu Saru Maldonado u bezvremenskoj priči o sudbini. ‘Oluja u raju’ je snimana na egzotičnim i atraktivnim lokacijama u Quintani Roo u kojoj se nalaze ruševine civilizacije Maya. Legenda kaže kako je 1519. godine kći majanskog svećenika Ahzaca Ixmyja morala biti žrtvovana bogovima zato što se zaljubila u ‘bijelog’ čovjeka. Zajedno s njenom žrtvom bogovima je kao zalog ponuđen i iznimno vrijedan crni biser. Prema legendi tko god uzme crni biser u svoje vlasništvo nikada neće biti sretan …
Stoljećima je crni biser ležao na dnu mora sve dok ga dva prijatelja Hernan Lazcano i Eliseo Bravo nisu pronašli te tako oslobodili prokletstvo zatvoreno u njemu. Više od pet stoljeća crni biser je ležao na dnu mora, a kada ga je Eliseo dotaknuo oslobodio je Ahzacovo prokletstvo. Odjednom Eliseo je osjetio veliku pohlepu koja je uzrokovala i smrt njegovog partnera Hernana. Iza sebe Hernan je ostavio ženu Analy te tek rođenu kćerkicu Aymar u velikom siromaštvu. Eliseo se nakon toga vraća u Veracruz, no shvati kako se prokletstvo crnog bisera odrazilo i na njegovu obitelj. Naime njegova žena Maria Teresa je napustila njega i svoja tri sina, Davida, Nicolasa i Leonarda. Kada je ponovno stao na svoje noge Eliseo se oporavio te postao bogat čovjek i vlasnik hacijende ‘Raj’. No tajnu svog bogaćenja Eliseo još nikome nije otkrio.
Nakon 20 godina Eliseo svoje sinove odgaja u strogom nadzoru. Najstariji sin David ga razočara, jer ne želi raditi na hacijendi, dok je najmlađi Leonardo previše osjećajan i melankoličan. Stoga sve nade Eliseo polaže u srednjeg sina Nicolasa, odličnog odvjetnika koji je pravi vođa. Dok Aymar i Nicolas uživaju u svojoj dubokoj i nevinoj ljubavi novo iskušenje im predstavlja zanosna i opaka Maura Duran kojoj je u cilju dočepati se Nicolasovog bogatstva.

Post je objavljen 18.07.2014. u 03:54 sati.