Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tvnovele

Marketing

Le Tre Rosa Di Eva(Toscana)



Image and video hosting by TinyPic

Sadržaj serije
Toscana je serija o smrti uglednog vinara, Luche Monfortea i optužbi djevojke njegova sina Aurore za njegovo ubojstvo koji su uzdrmali život stanovnika mjesta Villalba. Aurora je moderna junakinja koja se za svoju slobodu i neovisnost bori protiv onih koji su se urotili protiv nje i zatvorili je iza rešetaka.
Danas ima 26 godina i posjeduje neospornu ljepotu i hrabrost kakvu poznaju samo oni koji su iskusili bol i patnju. Svi je smatraju divljakušom koja nije u stanju kontrolirati svoj nagon. To je išlo u prilog onima koji su brže-bolje htjeli zaključiti istragu ubojstva Luce Monfortea bez ikakvih neugodnih posljedica. Međutim, Aurora odbija biti žrtvom i želi otkriti istinu koja će sprati ljagu s njezina imena. U njoj i dalje živi velika ljubav za Alessandra i potajno se nada da će ga vratiti.
U pozadini svega stoji nemilosrdna borba za dom, staro neprijateljstvo suprotstavljenih obitelji, urote, tajne, grijesi, braća koja se bore za ljubav jedne žene. Radnja je smještena u bogato toskansko vinogradarsko područje koje se samo naizgled čini savršenim. Ispod površine leži grijeh jedne žene Eve, Aurorine majke, koja je nestala odnoseći sa sobom istinu koja može objasniti sve.

Post je objavljen 18.07.2014. u 03:37 sati.