Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Još jedan blogosusret, ručak i Opatija

Sinoć otvaram mail nakon povratka iz Zagreba, bloger Sredovječni udovac najavljuje dolazak biciklom u Rijeku, dva maila, susret brzinski dogovoren, jutros ja dolazim na dogovoreno mjesto nešto ranije, on je već tu. Priča ide kao podmazana, poznavali smo iste pjesnike, čitali iste književnike, po komentarima na blogu već znamo kako tko diše, pa samo raščišćavanje nekih nejasnoća. Eto igrom slučaja i blogera More ljubavi, biciklira Korzom, ne smeta lagano prebacivanje tema na biciklistički teren i fotografiju, More ljubavi je imao prometnu prekjučer, ljudi još jednom, kacija glavu čuva, povređen je al eto ponovo vozi.
Razilazimo se, mene već čekaju na marendi u meksičkom, kuharica postaje nenadmašiva s desertima, uživa slušati naše dojmove nakon stalnih novih testiranja.
U Opatiji Jin već iscrpljen, oživljavam ga vodom i stankom u parku, nekim damama je gušt sunčati se baš ispred mog objektiva, a dobro, Samo jedan usputni snimak ka Lidu, neki kretenčina je na jednom blogu koji ponekad obiđem ničim izazvan napisao da trčim od plaže do plaže snimam i objavljujem na blogu, koji vrag je tim jadnim mladcima koji pišu o cvijeću i tradiciji, fale mi samo slike oprašivanja.
Za kraj sladoled od tamne čokolade, na parkiralištu poslije ne čekamo samo Jin i ja svoje suvozače, pa da okinemo još jednu za kraj smokin



Post je objavljen 17.07.2014. u 21:46 sati.