Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

DIREKTOR ZADARSKOG HEP-a VRŠI PRITISAK NA POTROŠAČE ELEKTRIČNE ENERGIJE

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


DIREKTOR ZADARSKOG HEP-a VRŠI PRITISAK NA POTROŠAČE ELEKTRIČNE ENERGIJE




Nakon što je SHZ dao priopćenje pod naslovom KRAĐA ZADARSKOG HEP-a, dana 14.07.2014. godine direktor zadarske Elektre, zanešen (opijen) funkcijom direktora, Tomislav Dražić, nedolično demokratskom ponašanju, preko mobitela 099 2206866 vrši pritisak na potrošača električne energije Gordanu Biljan kako se to činilo neistomišljenicima – opoziciji i prošlih godina.

KRAĐA ZADARSKOG HEP-a

MJEŠTANKA MIŠKOVIĆA NA OTOKU PAGU DOSTAVILA JE NA E-MAIL ADRESU shzzadar@gmail.com TEKST POD NASLOVOM KRAĐA ZADARSKOG HEP-a KOJI DOSTAVLJAMO HRVATSKOJ JAVNOSTI.

Državni zavod za mjeriteljstvo, Služba mjeriteljskih poslova, Područna jedinica Split na zahtjev stranke Gordane Biljan iz Miškovića na otoku Pagu potvrdilo je da kućansko mjerilo – brojilo električne energije koje glasi na ime Zorke Mišković iz Miškovića ne ZADOVOLJAVA propisane mjeriteljske zahtjeve.

Poštovani!

Kada Vam HEP Zadar postavi neispravno, nebaždirano brojilo i to brojilo bude u Vašem kućanstvu 14 godina, a na primjedbe previsokih računa uvjeravaju Vas da je nemoguća neispravnost brojila. To prijavite inspektoratu Zadar, za njih to nije krađa, zajedno sa HEP-om Vas uvjeravaju - BEZ OBZIRA na dokumentaciju Državnog zavoda za mjeriteljstvo, da je ipak to brojilo ispravno i da se potrošnja pravilno registrirala. Za njih to nije KRAĐA, a ja bih je nazvala KRAĐA s namjerom. Postavlja se pitanje po kojem to Zakonu i Ustavu radi inspektorat u Zadru.

Sam HEP, umjesto da se ispriča, podrugljivo Vam govori da ih tužite jer se u povijesti nije dogodilo da je HEP izgubio na sudu pa Vam tako sam direktor HEP-a Zadar gosp. Tomislav Dražić izda javnobilježnički račun, a kada to prijavite inspektoratu dobijete odgovor u kojem zaštitnički štite direktora HEP-a Zadar i jasno Vam daju do znanja da možete vršiti prijavu koliko želite, ali da za pojedine ne postoji zakon jer je valjda pojedincima dozvoljeno da sami kroje svoj zakone. U javnobilježničkom uredu je provjereno i nije bilo nikakvog pokretanja ovrhe.

Nadam se da sam Vam dobro pojasnila.

Lijep pozdrav,

Gordana Biljan


POSLANO:


1. HEP-u


U Zadru, 15. srpnja 2014. godine





STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR


Post je objavljen 15.07.2014. u 13:40 sati.