Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

UM

UM
Aktivno od zraka, vode i hrane, pasivno mentalno misliš, jer je tvoja krv postala usporena od djelovanja punjenja na prirodne stanice u organizmu.
Tako razum jasnoće postaje um bez odgovora, negativno u odnosu na gravitaciju tijela i prirodnu brzinu vrtnje genom krvi.
Umjesto jasnoće imaš privid nekakve svijesti i u položaju lotosa tijela, meditiranjem možeš izazvati stanje nirvane (potpunu fizičku izoliranost tijela), što nema nikakvog smisla prema kreativnosti ljudskim vrijednostima.
Fora je da vodiš računa o prehrani, kako kasnije ne bi imao problem od slobodnih radikala u organizmu, jer oni djeluju kao duša dvojnik i psiha koja misli ali nema jasnoću.
Glupo je da čitaš knjige o djelovanju uma i meditiraš, umjesto da živom vodom i živom hranom stalno imaš info brzinu razuma i tada slobodno opažaš i znaš logično sve.
Glupo je da osjećaš i vjeruješ, umjesto da imaš slobodan razumljiv doživljaj svega.
Glupo je u životu uživati primitivno punjenjem i pražnjenjem, a ipak sebično u odnosu na zadržavanje informacija zbog svojih maski, moralu i taštini.
Noć je svejedno suprotnost jasna kao dan, ako to znaš logično i nemaš razloga za strah.
Zato u materiji ništa nije tajna za umišljanje ili teoretske pretpostavke bez jasnih definicija.
Ti nisi um duše u ravnom ogledalu mrtve slike, nego stvarno tijelo s doživljajem i u trenutku kada se ogledaš iznutra, od sebe samog imaš razum i kao iskra jasno znaš logično sve.


Post je objavljen 15.07.2014. u 09:59 sati.