Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teamsport

Marketing

Kratke vijesti:




Njemci prvaci svijeta
Njemačka reprezentacije osvojila je svoj 4. naslov Svjetskih Prvaka pobjedivši jučer u finalu u Rio De Janeiru reprezentaciju Argentine rezultatom 1-0. Pobjedu Njemačkoj golom je donio Mario Götze volejem u drugom produžetku. Njemačka je tako postala prva Europska reprezentacija koja je postala Svjetski prvak na američkom tlu. Njemački mediji uspoređuju uspjeh sa dosadašnjim naslova Svjetskih Prvaka, ističući da je ovaj naslov jednako važan kao i prvi, jer je sada svijet prihvatio "novu" Njemačku koja igra lijep nogomet.

Rangersi neće tradeati Nasha
Nakon što je Rick Nash zabio samo 3 gola u play offu, pojavile su se spekulacije da će New York Rangersi pokušati tradeati svoju zvijezdu. Međutim iz kluba su potvrdili da se to neće dogoditi i da će Nash i dogodine igati za Rangerse.

Davis voljan čekati novi ugovor
Izvor blizan tight endu San Francisco 49ersa, Vernonu Davisu izjavio je da je Davis spreman čekati u pregovorima za bolji ugovor sa Rangersima i da se neće pojaviti na prvom danu priprema. Davis je već propustio dio trening programa van sezone, a kako su 49ersi zazeli čvrsti stav Davis je vratio istom mjerom. 49ersi Davisa mogu kazniti i sa do $30,000 dnevno za propuštanje svakog dana priprema.


Rezultati:

Nogomet

Svjetsko Prvenstvo Brazil 2014. - Utakmica za 3. mjesto
Nizozemska 3 - 0 Brazil

Svjetsko Prvenstvo Brazil 2014. - Finale
Njemačka 1 - 0 Argentina


Post je objavljen 14.07.2014. u 11:36 sati.