Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bruckner

Marketing

ministarstvo sreće



gospodine ministre ... ove godine baš nemamo sreće, propast će nam turistička sezona ... jebi ga ... cijela ekonomija nam ovisi o ... oblacima da ... da ... ove godine naše ministarstvo sreće je dobilo 300 miliona eura da bi 35000 uposlenika razmišljalo na temu "da li ćemo imati sreće" a onda nakon 5 satnog radnog vremena žderalo po restoranima. i vidiš ti kume moj kako nemamo sreće, kad nakon svog tog razmišljanja o sreći, mi jednostavno NEMAMO SREĆE ... s oblacima tuzan
eee ... kume moj ... i meni se ona narodna vrti po glavi "svi mi kažu da sam smeće, a ja samo NEMAM SREĆE tuzan "
jebem mu ... a da napravimo REVOLUCIJU? da na neki način prestanemo ovisit samo o SREĆI ... PA NIJE SREĆA JEDINA SREĆA???
u jebem mu ... a šta još postoji osim sreće, žderanja i sreće u žderanju?
pa ... za radit baš i nismo ... sreće nemamo jedino nam preostaju 2 opcije : 1. prosjačenje 2. prostitucija tuzan
pa, šta se mora moj ministre nije teško ... a kako ćemo podijeliti resore? hoćete li vi bit kurva a ja prosjak ili obrnuto?
pa ... pobočniče ... najbolje da bacimo kunu, malo slavuj da poleti u zrak, zavrti se pa da vidimo? pismo-kurva, glava-prosjak. ok, tko baca. ajde ja ću ... uh ... jebem ti ... ispo sam kurva. pobočniče : od sada si prosjak. i onih tvojih 17500 uposlenika da si odmah natjerao da prose, a ja ću s mojima na autocestu da se pravilno rasporedimo da ne bi bilo svađe oko teritorija. meni autoceste, tebi tereni ispred crkve kao i sajmovi.
ali ministre ... do sada smo živjeli kao paraziti ... pa mi se ustvari ne znamo ni kurvat ni prosit. i to treba znat ... tuzannajbolje da naučimo ... evo, ja ću probat prvi ... gospodine ministre ... imate li možda 100 kuna ZA UBOGOG PROSJAKA???
pa ... imam pobočniče ... ali ... ne bi li ti to nekako ZARADIO?
ooo ... pa bi ... a kako ... gospodine ... ministre ???
pa ... evo da otkopčam šlic ... a onda ... pa sjeti se onog filma ... duboko grlo winkwink
ALI MINISTRE, PA SAD RADITE ... NISTE NA ... GODIŠNJEM!!!
uzimam SLOBODAN DAN!!!
ooo ... šta se mora nije teško ... ova revolucija će biti SEKSUALNA!!! — u Rijeka.


Post je objavljen 10.07.2014. u 17:28 sati.