Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkmreznica

Marketing

10. jubilarni, memorijalni turnir "Mima i Pucko"Povijest turnira:
(Tekst preuzet iz knjige Stjepana Radinovića:"50 godina nogometnog kluba Mrežnica-Zvečaj" uz dodatke autora članka)


Uvidjevši potrebu okupljanja što većeg broja zainteresiranih mladića i potrebu za većim propagiranjem nogometa, klub je 2003. godine organizirao malonogometni turnir pod pokroviteljstvom ŠD"Tina-šport", Zagreb i "Karlovačke pivovare".Na turniru su sudjelovale četiri malonogometne ekipe.Zbog malog broja ekipa odustalo se od daljnje organizacije takovoga turnira.

To nije bio kraj jer je već 2005. i 2006. godine ponovo organiziran malonogometni turnir(organizirali su ga Goran Erdeljac, Željko Luketić, uz pomoć Josip Stojkovića i Stjepana Radinovića te sponzora TO "Mijo" Zvečaj).Povod je bilo sjećanje na zaslužnog igrača i člana kluba Miljenka Radinovića.

Klub je stavio na raspolaganje potrebne objekte i igralište.Volonterstvom i dobrom voljom organizatora i svih ostalih "malenih" ali bitnih kotačića, pokrenut je "stroj" koji, eto, radi već 10 godina.

Spoznavši korist od turnira, klub 2007. godine preuzima njegovu organizaciju te se turnir održava redovito do danas i na taj način je postao "tradicionalan".Ove godine se održava 10. jubilarni turnir na igralištu uz Mrežnicu.

Broj ekipa je različit iz godine u godinu a među sudionicima, osim iz Zvečaja, Duga Rese ili šire okolice, našle su se ekipe i iz Zagreba i Vrbovskog...
Odaziv ekipa varira od godine do godine, tako da se na turnir prijavljuje u prosjeku 15 momčadi pa čak i do 20.

2012. godine dogovoreno je da se nazivu pridoda i "Pucko" u sjećanje na prerano preminulog Damira Malovića.
Tako da se on sada zove "Memorijalni malonogometni turnir Mima i Pucko"
U nadi da će 10. jubilarni turnir pohoditi što više ekipa i provesti lijepi dan uz obale rijeke Mrežnice, pozivamo vas da nam se pridružite 13.07.2014. od 9 sati.


Prva malonogometna momčad "TO Mijo"-Zvečaj


Na medijskoj podršci zahvaljujemo:

KAportal.hr-u

DR.net-u

Radio Mrežnici


Karlovačkom tjedniku


Turnir "Mima i Pucko" u Zvečaju
U nedjelju Memorijalni malonogometni turnir “Mima i Pucko” u Zvečaju


U nedjelju u Zvečaju malonogometni turnir


Post je objavljen 10.07.2014. u 12:12 sati.