Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teamsport

Marketing

Kratke vijesti:

Noć rekorda u Belo Horizonteu
Miroslav Klose postao je vodeći strijelac u povijesti svih Svjetskih Prvenstava zabivši svoj 16 gol u utakmici protiv Brazila. Tim golom prestigao je Brazilca Ronalda. Zanimljivo je da su i Klose i Ronaldo svoj 15. gol na SP zabili protiv Gane. Njemačka je zabila čak 4 gola u 6 minuta, te su vodili 5-0 nakon samo 29 minuta. Bio je to najgori poraz Brazila u službenoj utakmici, najgori poraz domaćina Svjetskog Prvenstva, prvi poraz Brazila na domaćem terenu od 1975., te najveća pobjeda neke momčadi u polufinalu Svjetskog Prvenstva.




Crosby mora operirati ručni zglob
Sidney Crosby će vjerojatno operirati ručni zglob u sljedećih nekoliko dana. Crosby je ozljedu koja iziskuje operaciju dobio u ovogodišnjem play offu. U play offu je zabio samo jedan gol i osvojio je samo 9 bodova. Zbog operacije nebi trebao propustiti niti jednu utakmicu sljedeće sezone.

Rudolph proučava Camerona i Novaceka
Kyle Rudolph, tight end Minnesota Vikigsa, provodi veći dio ovogodišnje pauze proučavajući igru tight enda Cleveland Brownsa Jordana Camerona, koji je lani imao vrhunsku sezonu pod novim koordinatorom napada Vikingsa Norvom Turnerom. Uz to Rudolph je proučavao igru Jaya Novaceka, kojem je Turner bio trener u Cowboysima. Rudolph očekuje da će Turner primjeniti isti pristup i u Minnesoti, te je stoga odlučio odgovorno pristupiti novom shemi novog trenera, koji je poznat da izvuče maksimum iz tight endova.


Rezultati:

Nogomet

Svjetsko Prvenstvo Brazil 2014 - Polufinale
Brazil - Njemačka 1 - 7


Post je objavljen 09.07.2014. u 14:57 sati.