Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Prijatelji životinja


Dragi prijatelji,

Darijo Brzoja i pas Indie skrenuli su svima pozornost na to da u pripremama oko odlaska na more i godišnje odmore negdje putem ne zametnu svoje četveronožne prijatelje. Pozivamo vas da slijedite njihov primjer i zauzmete se za životinje.

Prije nego što odete na odmor, pozivamo vas da sa sobom ponesete nešto za sebe ili svoje životinjske prijatelje iz ponude našeg web-kataloga. Kao odličnu ljetnu poslasticu preporučujemo vam odličnu kuharicu "Mljac", koja se sada može dobiti za minimalnu donaciju od 29 kuna.

Pored toga, želimo vas obavijestiti da su stigle i nove majice sa zanimljivim edukativnim porukama. Njihovim odabirom podupirete naš rad.

Želimo vas podsjetiti i na izvrsnu Ami hranu kojom možete razveseliti svoje pse i mačke, a time ujedno spašavate i druge životinje.

Veselit će nas da posjetite web-katalog te možete pomoći i uplatom donacije po želji ili uplatom godišnje članarine koja iznosi 120 kuna (10 kuna mjesečno) jer nam je vaša potpora dragocjena. Članarinu možete uplatiti i u dva dijela. Iskaznicu s kojom ostvarujete brojne popuste dobivate nakon uplate cijele godišnje članarine.

Osim kampanje protiv napuštanja životinja, užurbano radimo i na organizaciji ZeGeVege festivala (5. i 6. rujna, Trg bana Jelačića) koji će ove godine biti najveći i najbolji do sada, a da bismo u tome uspjeli, možete pomoći, osim na navedene načine, i volontiranjem. Prijavnica se nalazi ovdje.

Puno sunca i mirno more žele vam vaši Prijatelji životinja!

----------------

lp, borivoj

http://budan.blog.hr/


Post je objavljen 09.07.2014. u 08:04 sati.