Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teamsport

Marketing

Kratke vijesti:




Di Stefano preminuo u dobi od 88 godina
Legenda Real Madrida, Alfredo Di Stefano, pretrpio je u subotu srčani udar, te je odvezen u bolnicu Gregorio Maranon u Madridu. Real Madrid je potvrdio vijesti da je Di Stefano, njihov počasni predsjednik, preminuo u 17:15 po lokalnom vremenu. Di Stefano je bio jedan od najboljih nogometaša u povijesti, te je osvojio 5 uzastopnih naslova prvaka Europe od 1956-1960 postigavši gol u svakom od tih 5 uzastopnih finala. Nastupao je za reprezentacije Argentine, Kolumbije i Španjolske.

Fisher propušta idućih 4-6 mjeseci zbog ozljede ahilove tetive
Igrač Nashville Predatorsa, Mike Fisher, pretrpio je puknuče ahilove tetive na treningu, te će propustiti idućih 4 do 6 mjeseci. Stoga se ne očekuje da će Fisher vratiti na led prije Studenog, dok je relano očekivati da će postići punu spremu tek na sredini sezone.

Gronkowski će izgleda biti spreman za prvu utakmicu sezone
Na službenoj stranici New England Patriotsa je objavljeno da će velika zvijezda momčadi, tight end Rob Gronkowski vjerojatno biti spreman za prvu utakmicu sezone. Zbog ozljede koljena Gronkowski je bio prisiljen imati limitirane treninge, te je u svojoj karijeri dosta propustio zbog ozljeda, uključujući i Super Bowl XLVI, u kojem je nastupio, ali ozljeđen, te je samim time njegov učinak izostao.


Rezultati:

Nije bilo utakmica

Post je objavljen 08.07.2014. u 09:48 sati.