Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdmks

Marketing

11. Kup Sv. Florijana

Ovog vikenda vatrogasci DVD-a Mladost bili su domaćini međunarodnog natjecanja vatrogasaca 11. Kup Sv. Florijana, koji se održao na prostoru vatrogasnog doma u Kaštel Sućurcu.

Predstavnici 24 ekipe iz 18 vatrogasnih društava okušale su se u vježbi s opremom i štafetnoj utrci i to u kategorijama muški A, muški B i žene A.

Vatrogasci Mladosti na natjecanju su bili odlični domaćini, no ipak nisu dozvolili da pobjeda ode iz kaštel Sućurca, pa je tako njihova ekipa u kategoriji muški A, na kraju natjecanja bila najbolja ispred DVD-a Našice i DVD-a Virovitica. Od ostalih kaštelanskih ekipa DVD Kaštela osvojili su 8., a DVD Kaštel Gomilica 12. mjesto.

Među onima, nešto starijima, u kategoriji muški B, pobjeda je pripala DVD-u Hajdoše ispred domaćina DVD-a Mladost te vatrogasaca iz Solina. Ostala kaštelanska društva nisu imali predstavnike u ovoj kategoriji.

U konkurenciji žene A, pobijedila je ekipa Hajdoše, druge su bile djevojke iz Virovitice, a treće predstavnice DVD-a Kaštel Gomilica. Mladostašice su natjecanje završile na 4. mjestu.



Post je objavljen 08.07.2014. u 07:31 sati.