Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

NASRTANJE NA HRVATSKI DUH

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


NASRTANJE NA HRVATSKI DUH



Dvije političke stranke koje djeluju u Zadru očitovale su se za hrvatski naziv Široka ulica, a ne za Kalelarga: Stranka hrvatskog zajedništva (SHZ) i Hrvatska čista stranka prava (HČSP).

Sve ostale političke stranke u Zadru šute i kockaju se s hrvatskim teritorijem, a pojedini njihovi predsjednici po Zadru komentiraju da se neće javljati zbog toga što su i oni protiv hrvatskog naziva Široka ulica i da su za strani naziv Kalelarga.

Zašto je to tako?

SHZ je kontaktirao istaknute profesore povijesti i doktore filozofije i sociologije, te se isti slažu da pojedini čelnici politički stranaka u Zadru se tako ponašaju zbog svojih osobnih materijalnih koristi koji su skloni zavaravanju i uništavanju Hrvata, odnosno samo zbog materijalnih dobara, tj. egoističkih pobuda. Isti u vezi promjene hrvatskih naziva psihologijom za mase otpočnu prije svega uvjeravanjem, a ukoliko to nije dovoljno koriste i ostale moguće načine i sredstva za ispiranje mozga radi promjene mišljenja i stava sve dok se ne postigne željni cilj. Međutim, isti pojedini čelnici stranaka su prepoznati i razotkriveni u vezi promjene hrvatskih naziva ulica kao prljavi sadržaj kojim pokušavaju doći do cilja. Istina, više su krivi Hrvati vlasnici svojih ognjišta, što su dozvolili da uljeze okupatore svojom pospanošću dovedu u iskušenje pa da tako iskoriste nemarnost Hrvata i uvuku se u dvorište.

Hrvatski narod, naročito zadnje stoljeće pod pritiskom je okupatora, kao takvom zatirao se hrvatski jezik pa mu se kao takvom serviraju pojedini predsjednici stranaka (preci istočno od rijeke Drine, tkv. Velike Turske Albanije,...) da im diktiraju da postanu bezdušni kao što su i sami, samo radi osobnih koristi, dok zajednici ruše temelje. Zatiranje vrijednosti pogubno se odražava po hrvatskim gradovima i selima.

Promjenom naziva hrvatskih ulica u Zadru vidljivo je da se nasrće na hrvatski duh što anti hrvati pokušavaju preko jezika, jer jezik je rad duha jednog naroda, a kada se uništava jezik uništava se narod. Također, cilj ovog teksta je da Hrvati uvide kako pojedini čelnici stranaka u Zadru koji jedu hrvatski kruh rade za potencijalnog okupatora.


U Zadru, 7. srpnja 2014. godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR


Post je objavljen 07.07.2014. u 14:03 sati.