Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slatkogrko

Marketing

Takt je vještina da nekome nešto dokažete, a da od njega ne napravite neprijatelja ili budalu. Howard W. Newton

E pa ja sad neću imat takta jer ovo moram reć i to za svoju dušu.

Oni koji me poznaju znaju da o nacionalnoj, vjerskoj, seksualnoj i inim pripadnostima ne volim raspravljat i smatram da je to pravo svakog pojedinca, pa tako i moje, a pogotovo da neko nekoga po tim osnovama vrijeđa.

Meni nije trebo rat da znam ko sam i što sam, da volim svoje a poštivam tuđe, nažalost neki žive tu a ne poštivaju ni h od hrvatsko.

Neki uzimaju za pravo popljuvat bilo koga, pa time i mene i moju vjeru ako bilo što kaže o vjeri , crkvi, svećenicima , nemam ja ništa protiv kritike i sama često kritiziram ali toliko mržnje radi mržnje nije mi jasno, a sve pravdaju slobodom govora, demokracijom, bla, bla, bla, može ali dalje od moga bloga.

Čim se spomenu branitelji počnu rigat vatru ko zmajevi, a najbolja mi je ona lažni branitelji, pa ljudi moji oni nisu branitelji, okanite se gluposti............branitelj je branitelj i točka.

Evo nešto sa fejsa a od branitelja, bivšeg blogera, duhovitog i pametnog čovjeka povodom nedavnih posjeta mom Gradu:

Kažu da je zbog posjete Tomislava Nikolića Grad bio blokiran cijeli jedan sat. Nije to ni loše obzirom da je za vrijeme ne tako davne masovne posjete njegovih sunarodnjaka Grad bio blokiran punih 10 mjeseci.

Izazvano čitanjem jednog bloga, samo da se zna ponosna sam Dubrovkinja, Hrvatica, katolkinja , kome se ne sviđa neka napusti moj blog i to bez komentara jer ću ga izbrisat.

Moj blog, moja pravila.

I da se zna vječita sam opozicija, zaboli me đon i za lijeve i za desne, srednje i koje god, i ne perite svi ruke ko Pilato kad je Hrvatska u pitanju, naša je jedina i jedinstvena, drugu nemamo i ne trebamo.




Post je objavljen 29.07.2014. u 00:55 sati.