Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teamsport

Marketing

Kratke vijesti:

Howard postavio rekord Svjetskih Prvenstava
Golman Evertona i reprezentacija SADa Tim Howard postavio je na utakmici protiv Belgije rekord svih Svjetskih Prvenstava obranivši 16 udaraca na gol. Na veliko razočaranje njega i njegovih sunarodnjaka SAD su ispale od Belgije nakon poraza u produžetku rezultatom 2-1. Golove za Belgiju su postigli Kevin De Bruyne i zamjena Romelu Lukaku. Ipak utjeha ljubiteljima nogometa u SAD ostaje u činjenici da je sve više fanova nogometa u toj zemlji, te da je za vrijeme SPa vladalo pravo ludilo na ulicama američkih gradova.

Richards potpisao sa Blackhawksima
Chicago Blackhawksi su potpisali ugovor sa Bradom Richardsom na jednu godinu i $2M. To je nevjerojatno niska plača za Richarsa koji je do nedavno imao ogromnu plaću zbog koje su New York Rangersi raskinuli ugovor s njim.




Cowboysi tradeom doveli McClaina
Cowboysi su doveli srednje linebackera Rolanda McClaina iz Baltimore Ravensa. Ravensi su u zamjenu za pick 6. runde drafta 2015. u Dallas uz McClaina poslali i pick 7 runde drafta 2015. Cowbyosi su u lošoj poziciji jer im se ozljedio važni linebacker Stan Lee, koji ce propustiti sezonu 2014. McClain je bio 8. pick na draftu 2010., ali se od tada 2 puta umirovio od profesionalnog američkog nogometa, jer ga je "srce vuklo u drugom smjeru".


Rezultati:

Nogomet

Svjetsko Prvenstvo Brazil 2014 1/8 Finala
Argentina 1 - 0 Švicarska
Belgija 2 - 1 SAD


Post je objavljen 02.07.2014. u 16:02 sati.