Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Postani Specijalist za internetski marketing i sudjeluj u humanitarnoj akciji za djecu odlikaše OŠ iz Gunje
Maleni đaci iz OŠ 'Antun i Stjepan Radić' iz Gunje u nemilosrdnim poplavama ostali su bez svoje škole i svega u njoj. Među njima je veliki broj vrijednih odlikaša za koje se provodi humanitarna akcija kako bismo im vratili osmjeh na njihova lica. Pomozite i vi, uključite se u akciju 'Nek' svaki malac bude genijalac' i učinite barem jedno dijete sretnim!

Internet je odlična i kreativna platforma za marketing uz pomoć koje možete postati Specijalist za internetski marketing upisom u 7. generaciju Web Marketing Akademije koja je spremna za vas od ove jeseni. Ne propustite UPIS u 7. gen. jer kako kaže naš polaznik Mario 'Pamtiti ću Akademiju kao jedno od najpraktičnijih tečajeva na kojima sam bio i dobro je da je nisam propustio!'

Web Marketing Akademija - tržište traži specijaliste za web marketing


Humanitarna akcija 'Nek' svaki malac bude genijalac' -
podrška tvrtke Marketing Odjel d.o.o.

Na zahtjev tržišta i tvrtki koje su u potrazi za zaposlenicima sa znanjem internetskog marketinga, krenule su rezervacije za mjesta u 7. generaciji Web Marketing Akademije.

Početak nastave: 21.10.2014.

Trajanje: svaki ponedjeljak i utorak, od 17 do 21 h

Završno certificiranje: 13.01.2015.

Mjesto održavanja: Event centar Ilica, Ilica 107, Zagreb.

Broj polaznika: 10

Predavači: Krešimir Drvar, Dino Oreški, Rober Petković, Ivan Pakozdi, Luka Matajz, Saša Stanković (TOP5 predavač prema ocjenama publike).

Trajanje cijele WMA: 2 i pol mjeseca (100 šk. sati)

Trajanje po predmetu: dva dana (10 šk. sati)

Predmeti:

Osnove web marketinga
Web marketing
Web stranica
Web trgovina (e-commerce)
Optimizacija web stranica za tražilice (SEO)
Kontekstualno oglašavanje (SEM)
Analiza web stranica (Google Analytics)
Marketing društvenih medija (SMM)
E-mail marketing (newsletter)
Web PR (online odnosi s javnošću)

Napomena: ukoliko ste spriječeni prisustvovati nekom predmetu, isti možete odslušati u sljedećoj generaciji WMA bez naknade.

PRIJAVITE SE

ili nazovite

099 514 0 415



..::!! AKCIJA !!::..

KOJA SE NEĆE PONOVITI

Upiši WMA7 do 15.07. i plati punu cijenu od 7900 kn (+ PDV), a osoba koja bi željela s tobom dolaziti na predavanja i postati certificirani Specijalist za web marketing upisuje se za samo 1000 kn (+ PDV)!




Tvrtka Marketing Odjel d.o.o., organizator Web Marketing Akademije, priključila se humanitarnoj akciji prikupljanja prijenosnih računala za djecu OŠ 'Antun i Stjepan Radić' iz Gunje koji su u nedavnim poplavama izgubili sve potrebno za svoje obrazovanje.

Akcija je osmišljena na način da se nagradi 16 učenika, koji su tijekom svog osnovnoškolskog obrazovanja bili odlični učenici, prijenosnim računalima. Od 350 učenika koliko škola broji, njih čak 127 ima odlične završne ocjene.

Humanitarnu akciju 'Nek' svaki malac bude genijalac' pokrenula je izdavačka kuća Vidi i Radio 101 koji je medijski pokrovitellj ove hvalevrijedne akcije kojom svatko od vas može jednom djetetu vratiti osmjeh na licu i motivirati ga da i dalje bude uspješan i vrijedan tijekom svog daljnjeg školovanja.

I sam slogan Web Marketing Akademije 'Jer znanje donosi profit' jasan je svima koji su u biznisu i koji znaju koliko je potrebno znanja, vremena i truda uložiti u posao da bi on bio isplativ i donio nam nešto dobro. Naučimo tako i djecu da će svaki njihov trud i naporno učenje doprinijeti nečemu dobrom i kvalitetnom u njihovom životu.

I Vi možete usrećiti jedno dijete i motivirati ga da i dalje bude odličan učenik te pokazati da i onda kada se ostane bez svega, netko je tu tko misli na djecu i čini im dobro vraćajući im iskreni osmjeh na lica.

Akcija je započela 18. lipnja i traje dok se ne prikupi najmanje 16 prijenosnih računala za odlikaše OŠ iz Gunje.

Saznajte sve o humanitarnoj akciji kojoj se i vi možete pridružiti na linku:

http://www.marketing-odjel.com/news/665/marketing-odjel-podrzava-akciju-za-djecu-odlikase-iz-poplavljene-gunje






Post je objavljen 02.07.2014. u 08:20 sati.