Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teamsport

Marketing

Kratke vijesti:

Kaka potpisao za Orlando City
Kaka je službeno predstavljen kao prvi igrač nove momčadi MLSa, Orlando Cityja. Samo nekoliko sati nakon što je AC Milan potvrdio da Kaka napušta momčad, Orlando City je na svojim službenim stranicama objavio da su potpisali brazilskog veznog igrača.




Avalanche tradeao Parenteaua za Brierea
Daniel Briere je tradeom doveden u Colorado Avalanche u zamjenu za P.A. Parenteau i peti pick na draftu 2015. koji su otišli u Montreal Canadiense. Briere nije imao dobru sezonu u Montrealu, jer je u 69 utakmica zabio samo 13 golova i postigao je samo 25 bodova. Uz to, dodao je 7 bodova u 17 play off utakmica. Avalanche će ga koristiti kao uzor za mlade igrače.

Brownsi pokušavaju produžiti Hoyerov ugovor
Cleveland Brownsi pokušavaju produžiti ugovor quarterbacku Brianu Hoyeru. Hoyer ulazi u zadnju godinu ugovora, koji mu garantira $1M. Ta odluka potvrđuje špekulacija da su Brownsi optimistični oko Hoyerovog oporavka nakon ozljede križnih ligamenata, te da ga vide kao dugoročnu zamjenu Johnnyju Manzielu. Neke vijesti iz Clevelanda čak i sugeriraju da će Brownsi sezonu početi sa Hoyerom, kao prvim quarterbackom.


Rezultati:

Nogomet

Svjetsko Prvenstvo Brazil 2014 1/8 Finala
Francuska 2 - 0 Nigerija
Njemačka 2 - 1 Alžir




Post je objavljen 01.07.2014. u 11:02 sati.