Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tisaknasalice

Marketing

Šalice sa natpisima- odlično rješenje za oživljavanje ureda ili doma

Tvrtke ulažu već desetljećima u tiskanje na šalice kao promotivni materijal, te su tako postale jedan od najprodavanijih proizvoda. Šalice su predmet za svakodnevnu upotrebu, jednostavne su, praktične i izdržjive, na sebi mogu imati tiskani logo, poruku i kontakt podatke tvrtke i tako biti izložene velikom broju ljudi. Ukoliko tražite pravu vrstu šalica za proizvodnju vlastitog asortimana, ovdje su top tri vrste keramičkih šalica.

Vrste šalica

Obične okrugle šalice
Ova vrsta šalica se najčešće vidi na sajmovima, izložbama, konferencijama i u trgovinama. To je najčešća vrsta šalica za tiskanje raznih poruka ili slika. Možete ju pokloniti nekome za rođendan ili primjerice kupiti nekome za uspomenu. Na raznim sajmovima možete takve šalice dati besplatno zainteresiranim kupcima i koristiti priliku da ih privučete te da im kažete nešto više o vašem poslovanju.

Ove šalice imaju korporativni izgled i veliko područje za tiskanje tako da vaš brend može dobiti maksimalnu izoženost, što je idealno za to da novi kupci zapamte vaše ime tvrtke i potencijalno možda kupe vaše proizvode ili usluge.




Šalice sa srži

Ukoliko želite impresionirati klijenta ili neku drugu i posebnu osobu, sa zapanjujućom i elegantnom šalicom, onda je ova vrsta pravi izbor za vas. Nju možete uskladiti sa svojim brend bojama i lijepo ukrasiti te će se ona uvelike razlikovati od ostalih šalica. Promotivne šalice su prilično velike, tako da bi trebali razmisliti možda o stavljanju nekih slatkiša unutar šalice kao dar za dugoročne klijente ili čak i za vaše zaposlenike. Gesta je svakako izraditi pozitivan odnos i djelovati kao poticaj za klijente da i dalje kupuju vaše proizvode.



Foto šalice
Foto keramičke šalice mogu otići dalje kada je u pitanju marketing, upravo zbog toga što imaju mogućnost za tiskanje slika na šalicu. Oni pružaju najjasnije poruke za vaše klijente, jer im iz prve ruke, pomoću slika možete dočarati bit vašeg poslovanja. Niti jedna druga vrsta marketinga ne nudi ovakvu izloženost za razumnu cijenu. Također, ni kvaliteta se ne smije predvidjeti, i mnogi klijenti, prijatelji i obitelj će to cijeniti.



Šalice možete koristiti kao promotivni materijal za vaše poslovanje ukoliko ste vlasnik neke tvrtke, a osim toga idealne su i kao poklon te kao dekoracija u domovima ili uredima. Tisak na šalicama može biti personiziran vašim željama, dakle možete stvoriti svoj vlastiti komad dekora.

Šalice s natpisima kao dekoracija


1. Držači za cvijeće
Iako to nije uobičajeno korištenje, ali tiskane šalice možete koristiti kao držač za cvijeće. To vam se možda čini čudnim, ali za one biljke koje su malene i koje mogu ostati u saksiji je ovo odlično rješenje. To je sjajan način da se oživi ured ili bilo koja prostorija u vašem domu. U nju možete staviti bilo koje vrste biljaka, kao primjerice, malenu ružu, bršljan, ljubičicu i mnoge druge. Osmisite svoju vlastiti tisak na šalici, sa svim vrstama boja i dizajna i vaše biljke će zbilja propukati i oživjeti.



2. Stalak za uredski pribor
Ako niste ljubitelj ispijanja kave ili čaja, još uvijek možete naći način za što koristiti vašu lijepo tiskanu šalicu. Uvijek ih možete koristiti kao nositelja pomagala, odnosno, u nju možete staviti razne male i kompaktne stvarčice, kao što su primjerice kalendari. Osim toga, u šalicama sa natpisima i slikama možete držati spajalice, olovke, gumice, dodatne spojnice i sve ostale sitnice koje su vam potrebne za korištenje tijekom dana.




Koje boje i slike koristiti?


Najlakši način za korištenje tiskanih šalica je ukrašavanje i dizajniranje u jarkim bojama i sa nezaboravnim slikama. Poznato je da boja utječe na vaše raspoloženje, pa zašto ne oživite svoj prostor sa bojama koje će vas podići i učiniti sretnim? Jake boje znaju probuditi ljude, te oni tada budu življi tijekom cijeloga dana

Postoji mnogo načina kako da u svoj radni prostor ili dom dodate neku sitnicu koja vam neće drastično promjeniti život. Tisak na šalice je odlično rješenje. Osim što na šalice možete stavljati razne fotografije, također možete koristiti razne motivacijske izreke. One su izvrstan jednostavan i jeftin način kako da uljepšate svoj radni ili kućni prostor. Možete ih naručiti da vam naprave šalicu po vašoj vlastitoj želji i sa izrekom koja je vama posebna. Često ćete kod raznih tvrtki koje se time bave naći već gotove šalice, sa već unaprijed izrađenim dizajnom, izgledom i idejom za vas kao kupca. Ukoliko ste kreativni, dizajniranje vlastite šalice vam neće biti nikakav problem, stvorit ćete šalicu kakvu želite, sa nekom izrekom koja će vas motivirati za daljnji rad.

Nisu vam potrebni novci i novci kako bi osvježili svoj radni prostor ili neku prostoriju u vašem domu. Niti preuređenje doma ne mora biti težak zadatak. Uz običnu šalicu sa printom, bilo da na nju stavite neku fotografiju ili motivacijsku izreku, možete oživjeti bilo koji prostor, uključujući i svoj ured. Ukoliko ste vlasnik tvrtke, šalice sa natpisima koristite kako bi povećali svoj profit, a ujedno zadovoljii svoje klijente i zaposlenike. To je jedan od načina kako da privučete kupce, kako bi se sjetili vaše marke i lako vas kontaktirali.

Post je objavljen 30.06.2014. u 08:00 sati.