Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teamsport

Marketing

Kratke vijesti:

Suarezu zabrana od 4 mjeseca bavljenja nogometom
FIFA je odlučila kazniti napdača Urugvaja i Liverpoola Luisa Suareza sa 9 utakmica zabrane igranja za urugvajsku reprezentaciju i sa 4 mjeseca zabrane bavljenja ikakvom aktivnošću vezanom uz nogomet. Suarez se tako našao u njemu i previše poznatoj situaciji u kojoj mora odlslužiti disciplinsku kaznu, nakon što je po minimalno 3. put u karijeru na terenu ugrizao protivnika, kada je u utakmici protiv Italije ugrizao Giorgija Chiellinija. Prije toga je zabilježeno da je Suarez ugrizao Bakkala iz PSVa dok je još igrao za Ajax, te Ivanovića iz Chelseaja.

Bluesi potpisali 3ogodišnji ugovor s Berglundom
St. Louis Bluesi su potpisali ugovor s Patrikom Berglundom težak $11.1M. Taj ugovor će mu u prosijeku godišnje doniejti $3.7M. Iako je generalni menađer Doug Armstrong izjavio da Berglund nije imao odličnu sezonu, priznaje da je težak prelazak sa pozicije centra na krilo, te da u klubu imaju jako velila očekivanja od Berglunda.




Clowney je 2013. igrao sa sportskim bruhom
Prvi pick na draftu 2014. Jadeveon Clowney izjavio je da cijelu prošlu sezonu za svoje sveučilište South Carolina igrao sa bruhom. Stvari su tako sjele na mjesto, jer je Clowney operirao bruh prije 2 tjedna, i ta ozljeda objašnjava nešto slabiju 2013. za Clowneya, kada je ostvario samo 3 sacka u odnosu na 13 godinu ranije, što da ipak nije koštalo na draftu. Iako začuđuje da to nije bilo primjećeno na Combineu. Zbog te operacije Clowney je propustio zadnja dva neobavezna treninga i mini kamp, te je doveo u pitanje povratak treninzima.


Rezultati:

Nogomet

Svjetsko Prvenstvo Brazil 2014 Grupa G
Portugal 2 - 1 Gana
SAD 0 - 1 Njemačka

Svjetsko Prvenstvo Brazil 2014 Grupa H
Alžir 1 - 1 Rusija
Južna Koreja 0 - 1 Belgija




Post je objavljen 27.06.2014. u 10:00 sati.