Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teamsport

Marketing

Kratke vijesti:

Hodgson neće odstupiti
Izbornik Engleske Roy Hodgson izjavio je da nema namjeru odstupiti s mjesta izbornika uspkros razočaravajućem nastupu na Svjetskom Prvenstvu. Engleska je krenula na Svjetsko Prvenstvo puna visokih očekivanja, ali su eliminirani nakon samo 6 dana i dva uzastopna poraza rezultatom 2-1 od Italije i Urugvaja.




Crosby pokupio najvrijednije NHL nagrade
Napadač Pittsburgh Penguinsa Sidney Crosby kući je sa NHL Nagrada donio velike trofeje. Najvažniju nagradu, Hart Trophy za najvrijednijeg igrača NHLa, Crosby je osvojio sa 104 boda, ispred Ryana Getzlafa iz Anaheim Ducksa i Claudea Girouxa iz Philadelphia Flyersa. Crosby je tom trofeju dodao i Ted Lindsay Award, koja se dodijeljuje najistaknutijem igraču NHLa, prema izboru igrača NHLa.

Chargersi doveli Flowersa iz Chiefsa
San Diego Chargersi postigli su dogovor sa cornerbackom Brandonom Flowersom oko jednogodišnjeg ugovora. Ugovor može biti težak i do $5M, dok je Flowersu zagarantirano $3M. Usprkos slaboj sezoni 2013. primarno zbog stila igre koji mu nije odgovarao, Flowers je našao klub samo 11 dana nakon što je otpušten od strane Kansas City Chiefsa. Flowers je tako završio u momčadi koja će ga na terenu okružiti cornerom Jasonom Verrettom, Shareeceom Wrightom i Richardom Marshallom, što će mu itekako odgovarati.


Rezultati:

Nogomet

Svjetsko Prvenstvo Brazil 2014 Grupa C
Grčka 2 - 1 Obala Bjelokosti
Japan 1 - 4 Kolumbija

Svjetsko Prvenstvo Brazil 2014 Grupa D
Kostarika 0 - 0 Engleska
Italija 0 - 1 Urugvaj

Svjetsko Prvenstvo Brazil 2014 Grupa E
Ekvador 0 - 0 Francuska
Honduras 0 - 3 Švicarska

Svjetsko Prvenstvo Brazil 2014 Grupa F
Bosna i Hercegovina 3 - 1 Iran
Nigerija 2 - 3 Argentina


Post je objavljen 26.06.2014. u 09:19 sati.