Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Neočekivani zastoj

Jurio sam odnijeti prazne plastične boce te kupiti papričice i kruh u trgovački centar. Jbga, kapitulirao sam, kod moje tete na tržnici su 60 kuna po kg, ovdje 18 kunića, vjerojatno su otrovne al što tu ja mogu, žare ko i prirodne. Isplaniram si, ono mi jutro do kompjutora ide ko po špagi, dobro poštu i fejs novosti pogledam leteći nakon buđenja i limunade, prije šetnje s Jinom, to ne računam.
I tako sve obavljeno, idemo nazad doma na doručak, kad ono smračilo se i pljus. Kafić nam je suđen, konobarice užurbano zatvaraju staklenu konstrukciju. Biram na prazan želudac kuglicu tiramisu sladoleda i prvo što mi pada na pamet je razgovor prije par godina, poslije sam saznao dan prije njegove smrti, s jednim od doajena otvorene scene Belvedere i njegovih riječi čijeg se izvora nije mogao sjetiti, "smrt je samo međuigra između dvije predstave."
A ja se ne mogu sjetiti njegovog imena, kao što se uopće teško sjećam bilo čega iz tog jednog životnog razdoblja i to mi uopće ne fali, precjenjujemo značaj sjećanja, kao i seksa uostalom kad već nižem slobodne asocijacije.



Post je objavljen 25.06.2014. u 10:19 sati.