Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teamsport

Marketing

Kratke vijesti:




Owen preporučio Nevillea za izbornika Engleske
Michael Owen preporučio je bivšeg suigrača iz engleske reprezentacije i Manchester Uniteda, Garyja Nevillea za trenera Engleske, kada 2016. istekne ugovor izborniku Royu Hodgsonu. Loš nastup Engleske na Svjetskom Prvenstvu doveo je ostanak Hodgsona na klupi Engleske već sada u pitanje.

Flyersi tradeali Hartnella u Columbus
Iz nekog razloga Philadelphia Flyersi obožavaju raditi velike tradeove 23.6. Naime 23.6.2011. su Mike Richards i Jeff Carter tradeani u Los Angeles Kingse, da bi godinu dana kasnije 23.6.2012. James van Riemsdyk bio tradean u Toronto Maple Leafse. Stoga možda i paše svemirskom balansu da je Ron Hextall svoj prvi potez kao generalni menađer kluba svoj prvi trade napravio baš jučer, kada je 23.6.2014. tradeao zamjenika kapetana Scotta Hartnella u Columbus Blue Jacketse za R.J. Umbergera i izbor u 4. rundi drafta 2015.

Bearsi potpisali Wilsona i Mastruda
Chicago Bearsi su potpisali ugovor sa strong safetyjem Adrianom Wilsonom i tight endom Jeronom Mastrudom. Izgledni budući član postave slavnih Arizona Cardinalsa, 34erogodišnji Wilson došao je u Chicago za kraj svoje uspješne karije pomoći Bearsima "pokrpati" rupe na poziciji safetyja. Wilson je safety koji je malo kreće i koji je propustio cijelu sezonu 2013. zbog ozljede Ahilove tetive, dok je Mastrud prije igrao za Oakland Raiderse i poznat je kao blokirajući tight end.


Rezultati:

Nogomet

Svjetsko Prvenstvo Brazil 2014 Grupa A
Kamerun 1 - 4 Brazil
Hrvatska 1 - 3 Meksiko

Svjetsko Prvenstvo Brazil 2014 Grupa B
Australija 0 - 3 Španjolska
Nizozemska 2 - 0 Čile



Post je objavljen 24.06.2014. u 10:10 sati.