Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/izuj-se-i-udji

Marketing

Neka joj netko da hamburger!



Dosta mi je! Jebe mi se tko će se naljutiti, tko ne. Sad me stvarno već živcira ženska iskompleksiranost. Živciraju me komentari žena na druge žene kako su štapići, kosturi, " Daj pojedi hamburger " i ostali debilizmi.
Znamo svi dobro da bi dale sve da budete kao taj " štapić ", da, pod navodnicima, jer te cure koje vi nazivate štapićima su jebozovne i odlično izgledaju. I one to znaju, zašto bi se debljale i bile kitovi zbog vaših nesigurnosti?

Pa smršavite! Znate ono kad se počnete više kretati, fizičke aktivnosti? Ne trpanje sveg smeća ovog svijeta u sebe i lizanje prstiju dok se s ekrana smiješi jebozovna crnka ili crvenokosa, na koju ste toliko gnjevni.
Naravno da ne znate, da znate ne bi tako komentirale! Ili nemojte smršaviti, budite debele, ali ne serite po drugima onda.

Ili još su mi žešće situacije kad kompleksašica komentira sexy mršavicu razgolićenu curu u gradu " gle kako se ova obukla, užas, maškara, drolja, booože.. " Kog boli kurac kako se obukla? Ne bode tebe njena obleka, nego njeno tijelo, nisam ja veslo sisala srećo.

Da obuče vreću za smeće, šta me briga! Zašto ste tako površne, ljigave i odvratno isfrustrirane jer ne možete biti vi takve?
Šta vam je toliko stalo do tuđih mišljenja i pogleda?
Đizs.

Znači ako nemaš kila viška, utegnuta si i zadovoljna svojim tijelom- onda si anoreksičarka, štapić, NEžena, biće s druge galaksije koje će umrt za 2 tjedna, kamen koji više zaslužuje život od tebe i slično.

Samo da znate odvratne ste.

Samo da znate, te žene su predivne i brinu o svom tijelu, za razliku od vas kaučeva.
Samo da znate, možda je neka od njih i stvarno bolesna, ali je odvratno komentirati to na takav naćin. I samo da onako u svojim glupim glavama čujete činjenice koje vam očito nitko nije rekao : Postoje ljudi, u ovom slučaju žene, koje jedu više nego vi i ja zajedno, a ne debljaju se.. Postoje ultrabrzi metabolizmi, geni, jake želučane kiseline i hrpa drugih stvari zašto su mršave.

A kod vas postoji samo : ljubomora, zavist, nezadovoljstvo, nesigurnost i kompleksi.

Svakodnevno čitam takve komentare, svakodnevno ih slušam i više ne mogu vjerovat, zar od svih žena u mojoj okolini i na netu postoji samo 10% sretnih zadovoljnih žena?! One koje druge komentiraju : Prekrasna, lijepa, lijepo tijelo..

Nije li to žalosno?

I onda se čude što ih muški neće i što su im veze u bananama, helou?! Tko bi htio živjeti s ogorčenom ljubomornom vješticom koja sve što zna je srat po drugima i nonstop nešto premetat po ustima?

Ne kažem da svi moraju biti skinny.. i trebamo biti svi svakakvih oblika.. ali čemu vrijeđanje?! Nije u redu niti negativno komentiranje debelih osoba, pa opet koliko primjetih to je debelo u manjini. Šta sad ona voli papat, debela je i kog briga. Nitko ne troši energiju niti riječi da bi srao po njoj. Ali, kad je neka mršavica u pitanju, odmah panika. Pojedi hamburger.

I ja sam jedna od tih koja je cijeli svoj život bila skinny. I sad sam, ali sam dobila nešto mase i najljepša sam si sad. Vježbam pomalo da se utegnem i to je to. Nemam viška i sretna sama, pojedem hamburgera više od svih vas zajedno.

Neka pati kome smeta, šta da vam više kažem!











Post je objavljen 22.06.2014. u 16:11 sati.