Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Taj prometni policajac baš se zakvačio za mene



NE ZNAM ŠTO SAM TOM MLADOM PROMETNOM POLICAJCU JA ZANIMLJIV, KAD SAM POLOŽIO VOZAČKI ISPIT 1980., ON SE JOŠ NIJE RODIO.

Za vrat mi se penje a nikad u životu ga nisam vidio. Malo dijete iz prvog razreda osnovne škole bi shvatilo da tu nešto nije u redu. Kad vas policajac maltretira na blagdan "Tijelova" čovjeka to dakako ljuti. On doslovno gazi ljudska prava i slobode čovjeka.

Očito je, da je tog mladog arogantnog i bahatog policajca netko dirigirao na mene. Svaka dva-tri tjedna ili mjeseca zaustavi me policijska kontrola, i vrše provjeru mojih dokumenata... Ove godine baš ni jednom ništa nisu pronašli. To sve izgleda kao u nekom filmu "plavo rotirajuće svjetlo", te onda šerifi nastupaju...

Idem 19.06.2014., (jučer) u svom autu prema benzinskoj pumpi "Tifon" u Velikim Sredicama, a s mnom je i supruga Živka, odjednom policajac na motoru vozi se samo oko 5 metara iz nas na rastojanju. I tako on vozi se jedno 300-tinjak metara za nama.

Prestigne nas s motorom 020-812 i upali rotirku kao znak da stanem. Zaustavim se ja samo par metara dalje na autobusnom ugibalištu. Bilo je 13,50 sati kad na cesti i u gradu nije bilo baš nikoga. Policajac nije ni pozdravio, te zatražio je vozačku i prometnu dozvolu.

Ja sam šutke dao dokumente na uvid. On je otišao do motora (parkiranoga ispred nas) tobože je nešto provjeravao, i zatim se vratio. Onda je počela "škola za pačiće male". Nervozni policajac mi se je obratio imenom: gospodine Branko - niste imali vezani pojas.

Ja sam pokazao da ja i supruga smo vezani. Policajac tvrdi da smo se vezali u vožnje,.., da dok se je vozio iza nas - da je vidio kroz stražnje staklo - da nismo bili vezani... Šutim i pustim čovjeka da priča... A on grubo prema meni se odnosi i govori; "vidio sam vas dva puta prije dva dana kod suda niste bili vezani".

Eto, čovjek me prati i gleda što radim... Bilo bi mu bolje da zaustavlja ove što voze aute kao nogometni slavljenici; oni na vozilu imaju zastave i druge rekvizite,.., sigurno su puni alkohola, ili bolje rečeno pive.... Na kraju bi pohvalio tog revnog prometnog policajca - zaradio sam ovaj put samo usmenu opomenu.

N a p o m e n a : NA OVAJ TEMI I BLOGU DOZVOLJENI SU KOMENTARI.

-------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 20.06.2014. (petak)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
——————————————–
http://crostojkovic.blog.rs
——————————————–
brankostojkovic152@yahoo.com
http://istinazanarod.blog.hr
———————————————-
http://stojkovic1958.wordpress.com
http://stitonosa1958.blogger.ba
http://crostojkovic1958.blogspot.com
http://obiteljstojkovic.bloger.hr
http://dijabolik58.blog.com
———————————————
URED: Masarykova 8
Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
Članaka; 2144.



Post je objavljen 20.06.2014. u 19:41 sati.