Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/misli2204

Marketing

Naznaka

Ljeto u naznakama u odjeći koja u sve manjim količinama se odijeva na sebe. Sunce skriveno oblakom kapi kiše u cvijetu jasmina, mirisu zakašnjelih trešanja velikih srcem obrubljenih. Maestral da je i htio nije mogao ostavljen za neko drugo vrijeme, omare budućih ljetnih predvečerja.
Istina skrivena otkrivena znana i neznana, jedna više njih. Uvijek jedna skrojena po posljednjoj modi. Draga njima mila tebi smiješna njemu opisana njoj. Vjerovana u riječima i stihu, gledana u slici i filmu. Sve je to istina. U koju ćemo povjerovati? Uvijek i jedino u jednu.
Ne postojiš dok se istina ne priča o tebi jednom dva put sve dok istina ne postane istina. Želiš li je čuti čujem je pjevam je. Odlazim s istinom o sebi ostajem još jednom da je čujem. Bilo je tek proljeće trava zelena tek procvjetala ti još nasmijan bez krinke oči znatiželjno otvorene neiskvaren ruke pružene u vremenu koje dolazi.
Jučer nije bilo sutra je danas a danas jučer u davanju stvarao mjesto primanju. Dođi tko rekao je nekad sam rado viđen još bolje primljen. Bajka je ovo ne postoji moguće je samo u čudnoj zemlji znanoj a nazvanoj imenom tim.
Istina pitanja odgovori da ili opet ne Istina istrganih stranica, praznih od riječi života misli onog što je moglo biti. Istina igra preko granice u mjeri otkucanog sata. Istina moja nećeš nju hoćeš onu biranjem odabranih.
Vrijeme pomoći koje stiže svima povrijediti će mnoge. Vrijeme istine bez nježnosti razotkrivanje kamenom zarasle zemlje. Posljednji zvuk istina moja njihova suzama uznemirenih duša.




Post je objavljen 19.06.2014. u 15:02 sati.