Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Doručak bez šljive

Svaki put kad se punim nemoćnim bijesom pukne negdje. Zadnji put sam razvalio sad već pokojnog mladog susjeda koji se osjećao tako moćno, jednom mi je i upao u stan i drugarici postavio nož pod vrat. I trajalo je to nasilje, drugarica me dobro poznavala i sakrila mi pajser, nikad ga više nisam pronašao, ali do obračuna je moralo doći.
Groteskna i smiješna situacija je kad mi se iznenađen i vidno uzdrman neočekivanim udarcem tip pokušao približiti, Izi je stao između nas dvojice uz zapovijed ;"Sad u krevet, idi u krevet.", a ovaj bunca :"Ti si maloljetan, jel da si maloljetan.", Izi njemu :"Okej maloljetan sam, brzo nestani, spasi se." te meni :"Ajd i ti u stan, kamo bi svijet dospio da svi mlatimo svoje susjede."
Opet ista situacija, samo psihičko nasilje nad bližnjima, ne od susjeda, nemam već dugo susjeda, nego na poslu, pamtim ondašnju priču, zgazio bih onda nasilnika, al palo mi je napamet da bi mi mama bila nesretna zbog zatvora. Sad više ne moram biti obziran zbog starijih, najstariji sam.
p.s.
Sve je teže doći do pravih domaćih jaja.
p.p.s.
Jedino što me razveselilo zadnjih dana, Jin je ošišan skroz na kratko, baš je faca thumbup



Post je objavljen 18.06.2014. u 18:14 sati.