Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teamsport

Marketing

Kratke vijesti:

Fiorentina zainteresirana za Valbuenu
Francuski vezni igrač Mathieu Valbuena privukao je pažnju talijanske Fiorentine i klubova iz Turske. Valbuena, igrač Olympique Marseillea predstavlja svoju Francusku na Svjetskom Prvenstvu u Brazilu, te je bio odličan u prvoj utakmici i pobjedi Francuske protiv Hondurasa, rezultatom 3-0.




Stalock potpisao dvogodišnji ugovor sa Sharksima
San Jose Sharksi su potpisali dvogodišnji ugovor sa golmanom Alexom Stalockom. Stalock je prošle sezone primio 1.87 gola po utakmici, te je imao postotak obrana od 93,2% u 24 utakmice u kojima je nastupio za kalifornijsku momčad. Usprkos krizi prvog golmana Anttija Niemija, očekuje se da će Stalock u iduću sezonu ući kao zamjena, ali očekuje se da će imati odličnu priliku izboriti mjesto prvog golmana.

Lynch ipak došao na mini kamp Seahawksa
Running back osvajača Super Bowla Seattle Seahawksa, Marshawn Lynch, ipak se prijavio na obavezni mini kamp. Igrač čiji je nadimak "Beast Mode" nije se pojavio na neobaveznim treninhg aktivnostima ovog mjeseca, te je najavio da nema namjeru sudjelovati niti u obaveznom mini kampu. Lynch ulazi u 3. godinu svojeg četverogodišnjeg ugovora teškog $31M i želio je "štrajkom" pridobiti klub da mu poboljšaju plaću. Lynch očekuje da ću mu klub sam ponuditi bolji ugovor, ako nakon prijetnji štrajkom pokaže "dobru volju" i sudjeluje u nečem za što je ustvari ugovorno obavezan sudjelovati. Teško je očekivati da će se to desiti i Lynch će možda ponovno morati prijetiti umirovljenjem.


Rezultati:

Nogomet

Svjetsko Prvenstvo Brazil 2014 Grupa A
Brazil 0 - 0 Meksiko

Svjetsko Prvenstvo Brazil 2014 Grupa H
Belgija 2 - 1 Alžir
Rusija 1 - 1 Južna Koreja



Post je objavljen 18.06.2014. u 10:31 sati.