Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Selfie u ribičkom raju

Neplanirano kako to uglavnom biva, nakon rutinskog ručka, s nerutinskim događanjima pod susjednim stolom koje 95 posto populacije ne bi primjetilo, zato se i razlikujemo i mi ne planiramo taj život, jer tko zna što će se desiti sutra, odlučismo skoknuti do Krka, neracionalno, stižemo kasno na spavanje, ak se eventualno drugi dan ulovi malo sunca, neizvjesno, al to je to, osobnost stranputica. Divno nepovezana rečenica, počinje mi blog sličiti autoru.
Iako germanofil Camusa i citroen volem, pa eto atipično za mene, malo i auta na fotkama. Atipična je i autocenzura, usprkos puritanskom duhu rodnog mi otoka, i iako bi vjerojatno starosjedioci skidanje zakonski regulirali, koliko je jelte pristojno, događa se eto otkrivanje tijela, a ja sam ovaj put nesmotreno slikao sprijeda pa eto, možda za nekih iks godina objavim par onih "uspjelijih" fotki, trenutno sam u prevelikoj nemilosti moćnih čuvara morala.
Krčani su ukinuli FKK plažu, sad se tamo od silnih ribiča ne može ni kupati, valjda su ti meštri upravljanja izračunali da će im ti ribolovci ostaviti više deviza, meni sve to izgleda jadno, al eto, već smo konstatirali da ja vidim uglavnom nebitno, a od bitnog rijetko što kužim.



Post je objavljen 15.06.2014. u 22:18 sati.