Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oska

Marketing

BRAZIL-HRVATSKA-3-1





Postovani posjetioci bloga evo napokon da napisem nekoliko rijeci o utakmici Brazil-Hrvatska.

Mada je vec sve receno i vidjeno o ovoj utakmici na kojoj je sudija utjecao na rezultat kada je dosudio,nepostojeci penal za Brazil, paprekrsaj prije 3 pogotka za Brazil,i navodni prekrsaj Olica nad golmanom Brazila,poslije cijeg dodavanja je Perisic postigao gol koji je ponisten.
Hrvatska repka je dobro odigrala i nije se osramotila i nadam se da ce u dvije preostale utakmice pobjediti i tako se plasirati u drugi krug.
A kako je bilo na licu mjesta na stadionu i oko stadiona pogledajte na fotografijama nasih Paklarcana koji se nalaze u Brazilu;Dragan i Mirjana Lukic-Akrapovic.
Hvala im za fotke i sto duzi ostanak u Brazilu.A poslije finala odma nek produze na sijelo u Paklarevo.


Nasi Paklarcani u Brazilu cekajuci utakmicu prptiv Kameruna iskoristili su priliku da posjete znamenita mjesta,Rio de Janeiro, Copacabana, Corcovado,i sa ponosom su nosili Hrvatsku zastavu sa imenom Paklarevo i bili su meta brojnih turista koji su zeljeli da se fotografisu sa njima.
Hvala Dragane i Mirjana na prelijepim fotkama.


Na donjoj fotki se vidi kako Japanski sudac poslije nepostojeceg penala trci izvana terena jer je vjerovatno shvatio da je pogrijesio.Ako je penal ispravno dosudjen obicno sudac ide prema bijeloj tocki a ovaj ga je nabro izvan igralista.


Navodni prekrsaj Olica nad golmanom Brazila.





Post je objavljen 14.06.2014. u 17:15 sati.