Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/misli2204

Marketing

Žena za poželjeti

Kako sam svojim zdravo razumskim razmišljanjem, i skoro pa vrhunskim logičkim poimanjem stvari zaključila da sam ako ne među deset najboljih kandidata za napisati nešto o ovome, a ono sam sigurno broj 1 bez dostojnog protivnika. Naravno da se radi o meni pobjednici na navedenom natjecanju na kojem osim mene je bilo prijavljeno još točno brojkom i slovima – kandidata 0 (nula). I tako nakon iscrpljujućeg natjecanja krećem u unaprijed neizgubljenu bitku sa predstavnicima suprotnog bloka.
Poželjna žena ili žena kakvu bi svaki muškarac poželio, svaka majka navedenog muškarca voljela imati pokraj svog sina (radi svog napokon ostvarenog mira) i svaki drugi potencijalni ocjenjivač ove žene, sam upravo ja.
S veliko, vjerojatnošću nakon ovog izbora uslijediti će salve što smijeha i to onog zdravog i poželjnog, do onog zlobno zločestog iz raznih drugorazrednih blokova.
U svakom slučaju to bih bila ja sa malim sitnim doradama i dodacima. Dodacima i poželjnim prilozima vrlih osobina drugih predstavnica prvog bloka, koje su odabrani nakon stručno provedenog istraživanja, nikako slučajnim odabirom.
Zamislite sliku poželjne žene (mene) koja je poboljšana predivnom slikom žene @nisa, tajnovite i uvijek i svaki put bolje i bolje kao reinkarnirajuća božica. Putenost i misterioznost nadopunjena inspirirajućim i intrigirajućim riječima, za koje nikad pa čak ni onda niste sigurni u njihov značaj čak ni kad ih okrenete sa svih strana, a sve to proizašlo iz žene @maydaymay. Sigurnost, nježnost, vjernost u svim mogućim i nemogućim situacijma a opet sve to optočeno ženstvenošću žene zvane @križar, borac za svoje. Priložimo gore navedenom izuzetnu osjećajnost, nutrinu duše i britki um na kojem bi pozavidjeli i mnogi suvremenici opjevani u inim pjesmama i poemama, osobnošću bez premca žena cvijet, čije ime i sve navedeno poput svjetlosti i bjeline te obuzmu i ne želiš ih nikada ispustiti @white lilith. Za kraj ostavljam jedno biće dva predivna imena, čija toplina i čistoća misli te uznesu do samih vrhunaca ljudskog bitka, same najveće vrijednosti bivanja, biti čovjekom je jedino moguće u njenoj blizini, žena predivnog srca i lijepog imena @ana maria.
Kako sad netko može reći da nisam žena za poželjeti.!? Skoro da zaboravih na jednu od manje bitnih vrlina mene poželjne žene, a to je žena kuharica. E, tu sad ja i samo ja stupam na scenu. Za pohvaliti se mogu i nije to neskromnost, vjerujte svi vi nevjernici, glumica u meni može tako dobro zaluditi muškarca da i dok bude kušao kao i uvijek samo blijedu sliku uspješnog jela, ili recimo to još jasnijim riječima (jer slika nije uvijek baš jednako vrijedna tisući riječi) uvijek izgoreno pečenje ili preslana juha i još niz neuspješnih pokušaja izrade dobrog jela, da je uvjeren da u životu nikad nije a ni neće jesti bolje skuhano jelo. Inovativnosti nikad kraja.
Žena za poželjeti sam dakle ja. Ne da samo mislim ja to znam……..


Post je objavljen 12.06.2014. u 23:10 sati.