Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1971

Marketing

Vježbe povjerenja

Moja je nova cura na moru. Odavno bukiran mini odmor kojem se radovala. Sve do posljednjih dana, kad joj se i nije išlo samoj. Rekoh joj da uživa, jer baš nema smisla otići na odmor i bedirati.

Smještena je u dvokrevetnoj sobi, drugi je krevet prazan. Za to vrijeme ja se družim s ljudima. Između ostalog i s žemskim ljudima. :)) Prijavim to redovno.

"Odoh na kavu s N."

Još u samom početku pričao sam joj o tri frendice-bajkerice s vlastitim motorima, i kako s njima volim popiti kavu i otići ponekad na vožnju. Za sad nema nikakvih problema, možda se u njezinoj glavi pojavi neki sitan upitnik, no mislim da ćemo sve to riješiti na najbolji mogući način - upoznat će ih. Jednu već sljedeći tjedan. Nakon toga prepuštam njezinom umu i intuiciji da to stavi u pravu ladicu. Vjerujem da će uspjeti, jer je njezin brak pukao zbog silne ljubomore i posesivnosti bivšeg muža i ona sigurno dobro zna kakav je to otrov za vezu.

S druge strane, ne prijavljujem joj npr. kavu s bivšom, iako se i tu radi o prijateljstvu. To često bude kap previše za razum zaljubljene žene. Ne riskiram.

Ja... Ja sam miran. Onog trena kad se u sebi opustim i prihvatim da sam u vezi i da mi je dobro, bez problema poklonim i povjerenje. I ono traje, sve dok ga nešto jasno i očigledno ne naruši. Dakle, imaš povjerenje i trajat će dok ga ne pokidaš nekim lošim postupkom.

Drugačije jednostavno ne ide. Ljubomora i posesivnost za mene nemaju nikakvog smisla, ubiju sve ono lijepo.

Kad se Mini vrati (treba mi neko ime koje mogu koristiti ovdje, a ovo joj baš paše), planiramo pokušaj vožnje na motoru. Ne nadam se previše. Boji se motora, a ni kukce baš ne voli, sve to skupa mi ne ulijeva povjerenje u uspjeh. Ipak, pokušat ćemo. Volio bih da joj se svidi, u protivnom ću imati problem - neću imati dovoljno vremena. Ako ne budem imao vremena za nju, ona s tim neće biti sretna. Ako ne budem imao vremena za vožnju, ja ću biti nesretan.

Tražim kod frendova kacigu veličine "S", pa ćemo probati.

U međuvremenu čekam nedjelju. U nedjelju se Mini vraća s mora. I ne mogu dočekati. Ušla mi je pod kožu. Što i nije ništa čudno s obzirom na intenzitet druženja od samog početka.

Fali mi ta lijepa mala. :)

Post je objavljen 12.06.2014. u 08:21 sati.