Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teamsport

Marketing

Kratke vijesti:





Vidal propušta utakmicu s Australijom
Vezni igrač Čilea Arturo Vidal propustiti će prvu utakmicu Svjetskog Prvenstva protiv Australije zbog ozljede koljena. Vidal je propustio otvoreni trening jer zbog ozljede nije mogao trčati niti udariti loptu desnom nogom.

Kings - Rangers 3-0
Los Angeles Kingsi su na jednu pobjedu od trijumfa u finalu Stanley Cupa. Pred New York Rangersima je težak, ako ne i nemoguć, zadatak preokrenuti zaostatak 3-0 u finalnoj seriji Stanley Cupa. Posljednja i ujedno jedina momčad kojoj je uspjelo preokrenuti takav zaostatak su Toronto Maple Leafsi iz 1942., koji su nakon 3 utakmice gubili 3-0 da bi na kraju preokrenuli na 4-3 i osvojili Stanley Cup. Bila je to prva finalna serija Stanley Cupa koja je trajala 7 utakmica.

Buccaneersi potvrdili da će McCown biti prvi quarterback
Na službenoj web stranici Tampa Bay Buccaneersa je potvrđeno da će novi quarterback Josh McCown biti prvi quarterback u predstojećoj sezoni. Iako se smatralo da će Mike Glennon konkurirati za poziciju prvog quarterbacka, izgledno je da će do tog mjesta u prvoj utakmici u sezoni doci McCown, koji je lani bio rezervni quarterback Chicago Bearsa.


Rezultati:

Nogomet

Pripreme reprezentacija za SP - prijateljske utakmice
Gana 4 - 0 Južna Koreja

Hokej

NHL Stanley Cup finale
New York Rangers - Los Angeles Kings 0 : 3



Post je objavljen 10.06.2014. u 07:48 sati.