Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdturnasica

Marketing

Kup DVD-a Turnašica "Za Štefinu" iza nas

Već možete vidjeti po nekim objavama kako je prošao ovaj vikend.

U subotu smo održali 4. KUP "Za Štefinu". Ukupni pobjednik je ekipa Dvd Deanovec˙, osvojili su SVE. Pobjedu u muškoj A kategoriji, ukupni pobjednik te pobjednik Superkupa, čestitamo momci :).

Dvd Brezova˙ osvojila je 1.mjesto u muškoj B kategoriji te su pokazali kako napraviti obje vježbe bez greške, sa rezultatom od 37,6 i 37,7 s. Naši dragi prijatelji s Olimpijade, svaka čast. Nadamo se da vam je bilo lijepo kod nas ;).

U ženskoj B kategoriji pobjednice su iz našeg bratskog društva DVD Desno Trebarjevo, veliko društvo s velikim ljudima.

I za kraj, u ženskoj A kategoriji, ekipa Dvd Zaprešić˙, 3. na Olimpijadi, sa vremenom 36,30s osvojile su 1.mjesto. O njima sve znate ;).

Fešta je trajala skoro do zore, a već idućeg jutra u 9h bili smo u Dvd Vukosavljevica˙ na županijskom natjecanju. Muški A-Biseri 1.mjesto, DVD Turnašica II 3.mjesto, žene A 7.mjesto, muši B 2.mjesto, žene B 1.mjesto.

I na kraju čestitamo svim pobjednicima i natjecateljima na postignutim rezultatima sa željom da već iduće natjecanju bude što bolje i kvalitetniji odrađeno za svaku ekipu.

Nama Biserima slijedi svečani dio, dodjela javnog priznanja općine Pitomača 12.lipnja, gosti smo festivala Pjesme Podravine i Podravlja Pitomača 13.lipnja. KUP HVZ-a u Varaždinu 14.lipnja, KUP HVZ-a u Ivanić-Gradu 15.lipnja. Vidimo se :)

Rezultati KUP-a "Za Štefinu"

Vas admin Luka burninmad

Post je objavljen 09.06.2014. u 11:27 sati.