Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teamsport

Marketing

Kratke vijesti:



Reprezentacija Južne Koreje pogođena bolešću
Na pripremama za Svjetsko Prventsvo reprezentativce Južne Koreje je napao virus. Izbornik Hong Myung-bo tvrdi da je reprezentacija na pola priprema i da je prisiljen odraditi ključni dio priprema bez dijela igrača koje je napado virus, kojime su igrači najvjerojatnije zaraženi u kampu u Miamiju na Floridi.

Sharksi tradeali Boylea Islandersima
New York Islanders su tradeom došli do prava pregovaranja sa slobodnim igračem, braničem San Jose Sharksa, Danom Boyleom. U zamjenu za Boylea Islandersi su Sharksima dali svoj pick na draftu 2015. Runda u kojoj će biti pick ovisi o uspjehu Islandersa u idućoj sezoni. Boyle ima 37 godina i ranije je najavljeno da se neće vratiti u San Jose.

Kaepernick je zapravo dobio $13M garantirane zarade
Novi ugovor quarterbacka San Francisco 49ersa Colina Kaepernicka je zapravo ugovor po godinu dana. Mnogi su bili šokirani kada se pojavila vijest da je Kaepernicku garantirana zarada od čak $61M. Ustvari, u ugovoru stoji da 49ersi mogu svake godine prije 1.4. raskinuti ugovor s Kaepernickom bez odštete, tako da je garantirani novac koji će Kaepernick ovim ugovorom zaraditi $13M ($12.3M bonus za potpisivanje ugovora, $645K osnovna plaća, $100K bonusi). U ugovoru također stoji da će Kaepernickova plaća narasti ako odvede 49erse do Super Bowla ili ako bude imenovan u All-Pro momčad.


Post je objavljen 06.06.2014. u 10:18 sati.