Recept: Narančina kora s čokoladom
Za vrijeme vrućih ljetnih dana, dobro se zasladiti nečim laganim i osvježavajućim.
Sastojci:
150 g ušećerenih četvrtina narančine kore
70 g čokolade za kuhanje
Priprema:
1. Rasporedite četvrtine ušećerenih naračinih kora na rešetku i ostavite na sobnoj temperaturi tijekom noći da se osuše.
2. Drugi dan narežite koru na štapiće široke 5-6 milimetara.
3. Otopite čokoladu za kuhanje na pari i ostavite je da se ohladi, da bude mlaka.
4. Potom poću vilice uronite komadiće narančine kore u čokoladu.
5. Ocijedite višak i odložite štapiće na papir za pečenje.
6. Stavite u hladnjak da se čokolada stvrdne.
VIDEO: Evo Kako ušećeriti narančinu koru
Sličan recept:
>> Recept: Bademi u čokoladi
Post je objavljen 06.06.2014. u 05:01 sati.