Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teamsport

Marketing

Kratke vijesti:

Villa na posudbi u Melbourne Cityju
David Villa će se pridružiti Melbourne Cityju u australskoj A-League, na posudbu u trajanju 10 utakmica nakon Svjetskog Prvenstva. Villa, koji se trenutno priprema za Svjetsko Prvenstvo sa reprezentacijom Španjolske, potpisao je za New York City, kojem će se pridružiti nakon isteka posudbe u Melbourne Cityju. Melbourne City i New York City su u vlasništvu Manchester Cityja.

Air Canada Centre u Torontu biti će domaćin Svjetskog Prvenstva 2016
Toronto će biti domaćin Svjetskog Prvenstva 2016. Postoje planovi da će se cijelo Svjetsko Prvenstvo održati u Air Canada Centru. Kako je sve izvjesnije da NHL neće dopustiti igračima odlazak na Olimpijske igre u Južnu Koreju, traži se prava alternativa za Olimpijski turnir.



Kaepernick potpisao ugovor s 49ersima
49ers su se uspjeli dogovoriti oko ugovora sa quarterbackom Colinom Kaepernickom. Novi ugovor je potpisan na 6 godina u iznosu od $126M, od kojih mu je garantirano $61M. Kaepernick će tako dobiti $21M godišnje s čime je postavio rekord među quarterbackovima po garantiranoj zaradi, presigavši Peytona Manninga za $3M, a Aarona Rodgersa i Jaya Cutlera za $7M.


Rezultati:

Nogomet

Pripreme reprezentacija za SP - prijateljske utakmice
Nizozemska 2 - 0 Wales
Italija 1 - 1 Luksemburg
Ekvador 2 - 2 Engleska
Argentina 3 - 0 Trinidad i Tobago
Urugvaj 2 - 0 Slovenija
Čile 2 - 0 Sjeverna Irska
Salvador 1 - 2 Obala Bjelokosti

Hokej

NHL
Los Angeles Kings - New York Rangers 3 : 2


Post je objavljen 05.06.2014. u 08:58 sati.