Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/turopolje-mjesto

Marketing

Turopoljsko nogometno ludilo

Turopoljcu naslov u prekrasnom ambijentu

Odigrana je i toliko očekivana utakmica Druge županijske lige između Turopolja i Turopoljca. Nogometno igralište u Turopolju, zvano Leštant, pohodilo je jučer preko četiri stotine gledatelja koji su popratili derbi utakmicu susjednih sela, koja je odlučivala o prvaku Druge županijske lige. Prava navijačka atmosfera koju su stvorili navijači jedne i druge momčadi dala je dodatnu draž ovoj utakmici.

Od Turopoljsko nogometno ludilo

Na kraju su se radovali gosti koji su pobjedom 3:0 osigurali prvo mjesto i ulazak u Prvu županijsku ligu. Domaćine je već u šestoj minuti iznenadio Nedjeljko Hajduk koji je brzu akciju gostiju završio pogotkom za 0:1. Domaći igrači nošeni gromoglasnim navijanjem svojih kibica krenuli su po izjednačujući pogodak. Imali su svojih šansi za izjednačenje do kojeg ipak nisu došli. Vedran Novosel u 36. je povećao rezultat, a isti je igrač u 73. postavio i konačni rezultat.
Od Turopoljsko nogometno ludilo

-Ja sam i najavio da u Turopolje idemo pobijediti i osvojiti naslov prvaka. Mi smo u kontinuitetu odigrali cijelo prvenstvo i dokazali smo da smo bolji od njih. Ja sam svojim dečkima rekao da u današnjoj utakmici ne igraju pojedinci nego kolektiv, što smo i potvrdili. Turopolju čestitam na korektnoj borbi koju su pokazali- rekao je nakon utakmice trener Turopoljca, Vlado Horvat.

Od Turopoljsko nogometno ludilo

Ambijent kakav se ne pamti

Već odavno u Turopolju nije odigrana utakmica u ovakvom ambijentu. Više od četiri stotine gledatelja, korektno navijanje i pjesma obilježili su jučerašnju utakmicu. Posebna priča su domaći navijači koji su igrače Turopolja bodrili i nakon trećeg pogotka. Složili su se mnogi kako je ova utakmica dokaz da se i u zadnjoj ligi može igrati pravi nogomet što znaju cijeniti i gledatelji, koji su svojim dolaskom na Leštant to i potvrdili.

Više fotografija pogledajte na web albumu:
Turopoljsko nogometno ludilo

Tekst: VG Danas
Foto: Turopoljci

Post je objavljen 03.06.2014. u 14:26 sati.