Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/0svetojanskemazoretkinje0

Marketing

XIII. ŽUPANIJSKI SUSRET MAŽORET TIMOVA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE 2014.

Nedjelja, 31. svibnja 2014. JASTREBARSKO Strossmayerov trg
XIII. ŽUPANIJSKI SUSRET MAŽORET TIMOVA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE 2014.

Prošle subote 31, svibnja 2014. U Jastrebarskom održan je XIII. ŽUPANIJSKI SUSRET MAŽORET TIMOVA 2014. U ORGANIZACIJI ZJEDNICE KULTURNO-UMJETNIČKIH UDRUGA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE I ZAJEDNICE KULTURNO-UMJETNIČKIH UDRUGA GRADA JASTREBARSKOG.

Bila nam je iznimna čast ugostiti 26 sastava mažoretkinja iz gradova i općina Zagrebačke županije, predstavnica članica Zajednince kulturno umjetničkih udruga. 300 mažoretkinja uz zvuke koračnice prodefiliralo je perivojem parka Erdody. Nastupile su Klinčaselske mažoretkinje, Krašićke mažoretkinje, Mažoret klub Unity S, Pisarovinske mažoretkinje, Vrbovečke mažoretkinje i Limena glazba iz Petrovine te Svetojanske mažoretkinje.

Timovi su se okupili u 13h kod dječjeg igrališta u parku, odakle je povrka krenula prema žitnici ispred dvorca Erdody gdje je usljedilo svečano otvaranje. Susret je otvorio gradonačelnik grada Jastrebarskog g.Zvonimir Novosel. Ispred ZKUUZŽ obratio se predsjednik g. Zlatko Herček te predsjednik ZKUUGJ– g. Ignac Smetko.

Svetojanske mažoretkinje nastupile su dječjim sastavom, kadetima b i c i juniorima b i c , nastupili su i natjecateljski timovi kadeta, juniora i seniora. Plesni dio sunčane subote otvorio je seniorski sastav koji je na Državnom prvenstvu mažoretkinja u Vinkovcima ove godine zauzeo treće mjesto. Hrvatsku i grad Jastrebarsko predstavit će na Europskom prvenstvu u Rumunjskoj sredinom rujna ove godine.
Građani Jaske imali su priliku uživati u rasplesanim djevojkama naredna dva sata. Nakon završetka plesnog programa podjeljene su zahvalnice za sudjelovanje timovima koje smo imali priliku vidjeti u subotu.

Post je objavljen 01.06.2014. u 11:51 sati.