Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teamsport

Marketing

Kratke vijesti:

Falcao ne ide na Svjetsko Prvenstvo
Napadač Monaca i kolumbijske reprezentacije Radamel Falcao ipak neće ići na Svjetsko Prvenstvo. Falcao je nakon teške ozljede koljena i operacije u siječnju bio prisiljen na utrku s vremenom, koju je nažalost izgubio. Nije se uspio oporaviti pa tako nije na popisu 23 kolumbijska igrača koji će nastupiti na Svjetskom Prvenstvu. Iako je još uvijek ozljeđen trenirao sa suigračima, Falcao ipak nije dovoljno spreman i on sam nije želio bilo kojeg suigraču oduzeti mjesto putnika na Svjetsko Prvenstvo.

McGuire na drugom intervjuu sa Penguinsima
Pierre McGuire, komentator NBCa koji izvještava uz led između klupa, bio je na već drugom razgovoru za mjesto generalnog menađera Pittsburgh Penguinsa. McGuire je bio član trenerske ekipe koja je sa Penguinsima osvojila Stanley Cup 1992, te je bio trener i zamjenik generalnog menađera Hartford Whalersa. Penguinsi traže novog generalnog menađera, jer su otpustili Raya Shera nakon ispadanja iz ovogodišnjeg Stanley Cupa od New York Rangersa.

Marino tuži NFL
Bivši querterback Miami Dolphinsa i član Hall of Fama, Dan Marino, skupa sa još 15 bivših NFL igrača podigao je tužbu protiv NFLa zbog potresa mozga koje su ti igrači pretrpili više puta. Skupa sa Marinom u tužbi sudjeluju Erik Affholter, Richard Bishop, Bruce Clark, Chris Dugan, Anthony Grant, Mark Green, John Huddleston, Ethan Johnson, LaCurtis Jones, Peter Manning, Moses Moreno, Toddrick McIntosh, Jackie Wallace i Dwight Wheeler.


Rezultati:

Nogomet

Pripreme reprezentacija za SP - prijateljske utakmice
Kostarika 1 - 3 Japan



Post je objavljen 03.06.2014. u 08:44 sati.