Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

MOLVIČKI VATROGASNI MEMORIJAL I KUP – U SPOMEN I ZA PROMOCIJU

MOLVICE
Piše: Edi Kirschenheuter

Dobrovoljno vatrogasno društvo Molvice, u spomen na poginule hrvatske branitelje i svoje članove, Davora Vukasa i Franju Požgaja, organiziralo je u subotu 12. memorijal na prostoru ispred vatrogasnog i društvenog doma u Molvicama. Vatrogasno natjecanje okupilo je velik broj vatrogasnih društava koja su svoje snage odmjeravala u 4 kategorije, dječaka i djevojčica te muških i ženskih A ekipa.
Image and video hosting by TinyPic
Kod dječaka nastupilo je 7 ekipa, a najbolji je bio DVD Cerje. Drugo mjesto pripalo je Ribnici, a treće Rudama dva. Kod djevojčica nastupile su samo dvije ekipe. Prva je bila ekipa Ribnice, a drugo mjesto zauzimaju djevojčice iz Cerja. U kategoriji ukupno sedam A ekipa kod žena, prvo je mjesto osvojio DVD Bobovec, drugo Strmec Bukevski, a treće Marija Magdalena. U muškoj konkurenciji bilo je čak 14 ekipa, a najboljim se pokazao DVD Otok, drugo mjesto pripalo je vatrogascima iz Bijele Gorice, a treće Petrovini.

Svrha ovakvog natjecanja je ponajprije promoviranje vatrogastva, najviše kod djece između 6 i 12 godina, od kojih se očekuje da do svoje punoljetnosti ostanu u svojim DVD-ima i postanu operativni vatrogasci – rekao nam je predsjednik DVD-a Molvice Tomislav Slamar. Nakon završetka natjecanja uslijedila je velika vatrogasna zabava uz tombolu, bogatu ponudu hrane i pića te dobar glazbeni provod s grupom Stare kočije.…. radio samobor

REZULTATI
….djeca
….seniori

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 02.06.2014. u 14:52 sati.