Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teamsport

Marketing

Kratke vijesti:

Liverpool potpisao Lamberta
Liverpool je doveo napadača Sunderlanda i engleske reprezentacije Rickieja Lamberta. 32-ogodišnji nogometaš ,koji je kao dječak navijao za Liverpoola, te je bio član njihove omladinske škole, došao je u Liverpool za još uvijek neobjavljeni iznos transfera.

New York protiv Los Angelesa
Po prvi puta od 1981. i World Series finala New York Yankeesa i Los Angeles Dodgersa, u finalu nekog velikog sportskog događaja sreću se momčadi New Yorka i Los Angelesa. To su omogućili Los Angeles Kingsi pobjedom u produžetku 7. utakmice finala zapadne konferencije, u Chicagu protiv Blackhawksa. Kingsi su tako postali tek druga momčad koja je u obje prve dvije serije pobjedila tek u 7. utakmici, a da su se nakon toga plasirali u Stanley Cup finale. Prva momčad koja je to ostvarila su baš njihovi ovogodišnji protivnici u finalu New York Rangersi. Tako će naslov osvojiti momčad koja je u obje prve serije odigrala 7 utakmica. Kako su i u finalu zapadne konferencije Kingsi pobjedili tek u 7. utakmici, ostvarili su nevjerojatan podvig, pobjedivši u tri 7. utakmice u serijama, sve u gostima. Pritom su Kingsi nadoknadili zaostatak od 3-0 protiv San Jose Sharksa i 3-2 protiv Anaheim Ducksa u prve dvije runde play offa.

Seahawksi ne žele potpisati Finleyja
Seattle Seahawksi odustali su od utrke za potpisom slobodnog igrača, tight enda Jermichaela Finleyja. Nejasno je zašto su Seahawksi odustali od igrača koji je nedavno dobio doktorsku dozvolu za igru nakon teške ozljede. Osim Seahawksa, u utrci za Finleyev potpis još su New York Giantsi i Finleyjevi dosadašnji poslodavci Green Bay Packersi.


Rezultati:

Nogomet

Pripreme reprezentacija za SP - prijateljske utakmice
Iran - Angola 1-1
Švicarska - Jamajka 1-0
Engleska - Peru 3-0
Španjolska - Bolivija 2-0
Urugvaj - Sjeverna Irska 1-0
Čile - Egipat 3-2
Bosna i Hercegovina - Obala Bjelokosti 2-1
Hrvatska - Mali 2-1
Norveška - Rusija 1-1
Alžir - Armenija 3-1
Nizozemska - Gana 1-0
Portugal - Grčka 0-0
Italija - Irska 0-0
Meksiko - Ekvador 3-1
Kolumbija - Senegal 2-2
SAD - Turska 2-1
Njemačka - Kamerun 2-2
Švedska - Belgija 0-2
Francuska - Paragvaj 1-1
Honduras - Izrael 2-4

Hokej

NHL
Los Angeles Kings - Chicago Blackhawks 3-4
Chicago Blackhawks - Los Angeles Kings 4-5


Post je objavljen 02.06.2014. u 11:26 sati.