Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing-budokailabin

Marketing

Marino Faraguna i Franka Fonović najbolji pojedinci na Alpe-Adria open 2014.


04.05.2014.
Na međunarodnom kupu „ Alpe-Adria 2014.“, u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i kickboxing kluba „Lav“ iz Pule, pod patronatom svjetske kickboxing federacije nastupilo je 36 klubova iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Mađarske i Hrvatske sa 363 natjecatelja. Natjecanje je održano u pointfightingu, lightcontactu i kicklightu.
Labinski natjecatelji su ostvarili značajan uspijeh osvojivši 10 odličja od kojih 2 trofeja za najbolje pojedince, 4 zlatne, 2 srebrne i 2 brončane medalje.
Franka Fonović je osvojila tri zlata i to u poinfightingu u kategoriji do 60 kilograma i u kategoriji do 65 kilograma te u lightcontactu u kategoriji do 60 kilograma. Sve nastupe imala je u starijim kadetkinjama. Ujedno je proglašena najboljom starijom kadetkinjom u pointfightingu za što je nagrađena peharom.
Marino Faraguna osvojio je zlato u pointfightingu kod seniora u kategoriji do 69 kilograma, dok je kod juniora osvojio srebro. Broncu ima u lightcontactu u juniorima u kategoriji do 69 kilograma. Proglašen je najboljim natjecateljem kod seniora za što je nagrađen zlatnom statuom kickboxača.
Filip Grbić osvojio je srebro u pointfightingu u kategoriji plus 47 kilograma kod mlađih kadeta , dok je u kategoriji do 47 kilograma osvojio broncu.
Leonardo Topčagić nastupio je pointfightingu u kategoriji do 69 kilogramau juniorima i starijim kadetima te u obje konkurencije ima broncu.



Post je objavljen 01.06.2014. u 21:29 sati.