Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing-budokailabin

Marketing

FRANKA FONOVIĆ NAJBOLJA NATJECATELJICA U POINTFIGHTINGU NA MEĐUNARODNOM KICKBOXING NATJECANJU BIH OPEN 2014.

7.4.2014.

Vijesti sa Internacionalnog kickboxing natjecanja „BiH open 2014.-Otvoreno prvenstvo Bosne i Hercegovine 2014. održanom u Bihaću 05.04.2014. Franka Fonović najbolja natjecateljica u pointfightingu.

... Na natjecanju pod patronatom svjetske kickboxing federacije, u organizaciji kickboxing saveza BiH, nastupilo je 57 klubova iz 9 država sa 590 natjecatelja.

Na otvorenom prvenstvu Bosne i Hercegovine, labinski natjecatelji su kao i prošle godine bili uspješni, te se sa natjecanja vratili kući sa 8 odličja : - 5 zlatna, jedno srebrno i dva brončana.

Franka Fonović, trostruko zlatna, osvojila je zlato kod starijih kadetkinja u pointfightingu u kategoriji do 60 kilograma i u kategoriji plus 60 kilograma, te u lightcontactu do 60 kilograma, pa je sveukupno proglašena najboljom natjecateljicom u pointfightingu za što je nagrađena peharom. Iako je ovo natjecanje iz godine u godinu sve jače, Franka je sve kvalitetnija, te je bez većih problema osvojila prva mjesta. Pobijedila je i domaću predstavnicu, od koje je prije mjesec dana bila poražena u Bosanskoj Krupi.
Zlato je osvojio i Marino Faraguna u pointfightingu kod juniora u kategoriji do 74 kilograma.

Filip Grbić je u pointfightingu kod mlađih kadeta u kategoriji do 47 kilograma osvojio srebro dok je broncu osvojio u kategoriji plus 47 kilograma. Prvi puta je Filip pobijedio mađarskog reprezentativca, člana Kirally tema, najjače svjetske ekipe za pointfighting, od čijih je članova redovito gubio.
Broncu je osvojio Marino Faraguna u pointfightingu u kategoriji do 69 kilograma kao senior.


Post je objavljen 01.06.2014. u 21:21 sati.